Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου για τις απολύσεις στο Δήμο ΑθηναίωνΟι απολύσεις των συμβασιούχων στον Δήμο της Αθήνας συνεχίζονται. Πρόκειται για εργαζόμενους που για χρόνια εργάζονται στον Δήμο κανονικά, κάτω από την ομηρία των γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων και  με την στήριξη των Δημοτικών Αρχών τους.
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις απολύσεις που γίνονται στα πλαίσια των αντεργατικών πολιτικών της κυβέρνησης, των κομμάτων και των Δημοτικών Αρχών που στηρίζουν την πολιτική της, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κεφαλαίου και της Ε.Ε., που εκμεταλλεύονται την κρίση που δημιούργησαν για να χτυπήσουν όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων και να ρίξουν την αξία της εργατικής δύναμης για μεγαλύτερη εκμετάλλευση.

Το ΠΑΜΕ απαιτεί να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι χωρίς όρους και προϋποθέσεις και νομικά τερτίπια με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.  
Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του και καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από σχέση εργασίας να οργανώσουν άμεσα την πάλη τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: