Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Σκληρή επίθεση ΠΑ.ΣΟ.Κ στον ΣΥΡΙΖΑ.Μ. Καρχιμάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ηγείται του μπάχαλου!»



Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , Μιχάλης Καρχιμάκης , εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με σκληρές εκφράσεις κατά στελεχών και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις σε βάρος βουλευτών.
Ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι μια απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική, με επικεφαλής ως συνήθως οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Με μείγμα και ακροδεξιών στοιχείων. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα λέει δημόσια και άλλα φαίνεται να διοχετεύει υπογείως.

Δημιουργούν συνθήκες βίας κι φόβου», τόνισε και συνέχισε με την ίδια δυναμική «Κινούνται ανάμεσα στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου. Υπονομεύουν, ηγούμενοι του μπάχαλου με τις πρακτικές και τις εικόνες αυτές και την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία.
Δίδουν τα περιθώρια και την ασυλία σε άτομα και σε ομάδες που κινούνται εκτός ορίων και κανόνων μιας ευνομούμενης πολιτείας. Όλοι αυτοί κάνουν πάρτι εν ονόματι μιας επικείμενης ανεξέλεγκτης κατάστασης.
Υπονομεύουν τους ίδιους τους πολίτες που δοκιμάζονται, αγωνιούν και με ήρεμο τρόπο θέλουν να εκφράσουν την αγωνία τους και την όποια διαμαρτυρία τους».
Πηγή :www.newscode.gr

1 σχόλιο:

Antonito El Camborio είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΠΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;