Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α-ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ



Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο το νέο βήμα ολοκληρωτισμού της χούντας κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ και του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος, αυτή τη φορά απέναντι στους αυτοαπασχολούμενους ιδιοκτήτες και μισθωτούς οδηγούς ταξί. Παρά τη σφοδρή αντίθεση του μαχόμενου λαού απέναντι στα μνημόνια, τους αντιδραστικούς νόμους και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα – σφαγείο, η άθλια αυτή κυβέρνηση, πιστή στα συμφέροντα των αγορών, των τραπεζιτών και του κεφαλαίου κλιμακώνει τον κοινωνικό πόλεμο απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους. Έχοντας χάσει σχεδόν κάθε κοινωνική αποδοχή, επιστρατεύει διαρκώς τη βία των ΜΑΤ, την ανοιχτή κοροϊδία, την ιδεολογική «πλύση εγκεφάλου».
Βαφτίζει κάθε μαχητική διεκδίκηση, κάθε αγώνα για αύξηση, σταθερή εργασία, προστασία του δημόσιου κοινωνικού αγαθού, κάθε κινητοποίηση των μικροεπαγγελματιών που χάνουν την περιουσία τους, σαν “αντεθνική”, ταυτίζοντας το “έθνος” με τα συμφέροντα των ελλήνων και ξένων δανειστών που με τόσο τυφλό φανατισμό εκπροσωπεί. Λίγο πολύ κατηγορεί τους ταξιτζήδες ότι καταστρέφουν τον τουρισμό, όπως έκανε παλιότερα και με τους ναυτεργάτες.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ!
Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι η λεγόμενη απελευθέρωση των “κλειστών επαγγελμάτων’ θα αποτελέσει ένα νέο πεδίο κερδοσκοπίας για τις πολυεθνικές, θα σημάνει συντριβή των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων στρωμάτων σε όφελος του μεγάλου πολυεθνικού κεφαλαίου, των αλυσίδων μεταφορικών εταιρειών. Η απελευθέρωση της ζούγκλας του ανταγωνισμού, η εκχώρηση όλων αυτών των δραστηριοτήτων στα καρτέλ θα οδηγήσει όχι μόνο στην κατάρρευση των αμοιβών και του επιπέδου ζωής των ελευθέρων επαγγελματιών και των μισθωτών των αντίστοιχων κλάδων, αλλά και σε νέα βάρη στην κοινωνική πλειοψηφία από την εκτίναξη της ακρίβειας με τις νέες μονοπωλιακές τιμές που θα επιβληθούν από τις εταιρείες που θα ελέγξουν την αγορά. Οι τομείς αυτοί πρέπει τελικά να αποτελέσουν κοινωνικοποιημένους τομείς της οικονομίας, με την σύμφωνη, εθελοντική συγχώνευση σε συνεταιριστικές και άλλες μορφές συλλογικής συγκρότησης των ανθρώπων που εργάζονται στους συγκεκριμένους κλάδους. Σήμερα όμως χρειάζεται να ανατραπεί η βαρβαρότητα της «απελευθέρωσης», να διαφυλαχτεί το δικαίωμα στην δουλειά και την επιβίωση. Εκτός από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τεράστια ευθύνη έχουν και τα κόμματα της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, που όχι μόνο ψήφισαν το νόμο για την «απελευθέρωση» των επαγγελμάτων αλλά δίνουν και λυσσώδη αγώνα ενάντια στα «συντεχνιακά συμφέροντα» (έτσι ονομάζουν τις δίκαιες διεκδικήσεις των μικροεπαγγελματιών).
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!
-ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ-Ε.Ε!
-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
-ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

Πηγή:http://antarsyachios.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: