Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δριμεία επίθεση ΣΥΝ Ροδόπης κατά Πεταλωτή.




Με δριμεία ανακοίνωση ο ΣΥΝ Ροδόπης σχολιάζει τα όσα είπε την Κυριακή το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του Μega ο σημερινός υφυπουργός Δικαιοσύνης εναντίον του ΣΥΝ. Ενώ το κεντρικό δελτίο του καναλιού μετέδιδε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλείται για επίθεση εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, όπως έλεγε ο και βουλευτής Ροδόπης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, η αλήθεια ήταν ότι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή δέχτηκαν επίθεση από μέλη της Σπίθας.

Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΝ εγκαλεί για συνειδητή παραποίηση των γεγονότων τον κύριο Πεταλωτή και σημειώνει ότι αντί να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες της Θράκης για τα όσα δεν έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο κύριος Πεταλωτής δεν έκανε τίποτε για τους εργαζόμενους - άνεργους των κλωστηρίων Λαναρά, δεν έκανε τίποτε για την αύξηση της ανεργίας στην εκλογική του περιφέρεια, δεν έκανε τίποτε για τη φτώχεια που εξαπλώνεται στη Ροδόπη και τη Θράκη.
Τέλος, το κόμμα της ανανεωτικής αριστεράς σημειώνει ότι δεν θα πάρει την άδεια του κυρίου Πεταλωτή όσον αφορά το θέμα με ποιους θα μιλά. "Θα είμαστε πάντα μέσα στην οργισμένη κοινωνία με συνεχή επικοινωνία με τους συναγωνιστές από τη βάση του ΠΑΣΟΚ που εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες το κυβερνών κόμμα" καταλήγει η ανακοίνωση.
Ταυτόχρονα ο ΣΥΝ θεωρεί ότι το παιχνίδι αποπροσανατολισμού που παίζει η κυβέρνηση και η δημιουργία εσωτερικού εχθρού δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση στη σκεπτόμενη και οργισμένη κοινωνία.

ΠΗΓΗ-WWW.AVGI.GR-Σταμάτης Σακελλίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: