Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο ΓΑΠ επιμένει αντεξουσιαστικά.


Γιώργος Παπανδρέου προς το κίνημα των πλατειών: «να διαμορφωθεί πραγματικό Κίνημα Πολιτών»
alt
Στο σημερινό πολιτικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε ειδικά στον κόσμο που διαδηλώνει καθημερινά σε όλες τις πλατείες της χώρας, επαναλαμβάνοντας την προσφιλή του έκφραση "αντεξουσιαστές στην εξουσία" σε συνδυασμό με τις εξίσου προσφιλείς πατριωτικές κορώνες.
«Δικαίως πολλοί αγανακτούν. Εμείς όμως πρέπει να συμβάλουμε στο να διαμορφωθεί ένα πραγματικό Κίνημα Πολιτών που αντιδρούν σε κάθε ανομία, κάθε παρανομία, κάθε ρουσφέτι, κάθε χαριστική μεταχείριση, κάθε περιστατικό διαφθοράς, αδιαφάνειας, αυθαιρεσίας, αδικίας, είτε είναι το φακελάκι, είτε η συναλλαγή κάτω από το τραπέζι. Αυτά είναι που πρέπει να χτυπήσουμε, αν θέλουμε να φτιάξουμε μια ευνομούμενη πολιτεία. Και εμείς το ξαναλέω,ως αντιεξουσιαστές στην εξουσία, είμαστε σύμμαχοι με τον λαό που ζητάει αυτή την αλλαγή. Η αλλαγή της πατρίδας είναι υπόθεση όχι μιας κυβέρνησης, αλλά ενός ολόκληρου λαού. Δεν περιμένει αποσπασματικές παρεμβάσεις, περιμένει ένα θεσμικό περιβάλλον από την αλλαγή του εκλογικού νόμου, με τον τρόπο χρηματοδότησης των κομμάτων, μέχρι το χτύπημα της ατιμωρησίας».

Φαίνεται πως όλοι φλερτάρουν πλέον με την πλατεία, αν και η μορφή του φλερτ κυμαίνεται από κωμικοτραγική έως εξοργιστική...
Π.Π.
Πηγή:www.tometopo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: