Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΚΚΕ(μ-λ) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ! ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ!


Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011


Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε την κοινωνική βαρβαρότητα, την εξόντωση του λαού και το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας. Δίπλα της, για πάσα χρήση, τα δεκανίκια του Καρατζαφέρη και της Μπακογιάννη, αλλά και η εφεδρεία της ΝΔ που συμφώνησε με τις διαδικασίες-εξπρές και την ψήφιση άρθρων του εφαρμοστικού νόμου.
Άξιος ο μισθός όλων τους! Έδειξαν σε απευθείας σύνδεση σε όλο τον ελληνικό λαό πως είναι πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους: της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ελληνικής πλουτοκρατίας.

Το ΚΚΕ(μ-λ) χαιρετίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες των απεργών και διαδηλωτών που αντιστάθηκαν πολύμορφα στους δρόμους, στις πλατείες και στους τόπους δουλειάς σε όλη την χώρα. Ιδιαίτερα χαιρετίζει την ηρωική αντίσταση του λαού και της νεολαίας της Αθήνας που επί σαράντα οκτώ ώρες σχεδόν δίνει μια σκληρή μάχη αντίστασης, ειδικά στην πλατεία Συντάγματος και συνεχίζει απτόητα. Μια μάχη που δόθηκε ενάντια στις δολοφονικές ορδές των ΜΑΤ που ξαμόλησε σχεδιασμένα η κυβέρνηση Παπανδρέου με σκοπό να διαλύσει τη μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη Βουλή, προκειμένου να καταφέρει να περάσει το Μεσοπρόθεσμο τερατούργημα.
Αυτές τις ώρες που τα μάτια εκατομμυρίων εργαζόμενων και απλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο είναι στραμμένα με ελπίδες, αισθήματα αλληλεγγύης και σεβασμό στην αντίσταση του λαού της Αθήνας, το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί είναι πως ο αυτός ο Ιούνης ήταν το προανάκρουσμα των γεγονότων και των μεγάλων αγώνων και εξεγέρσεων που ήδη έρχονται στο πολύ κοντινό μέλλον. Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Η αντίσταση του λαού θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί και πολύ γρήγορα αυτοί που σήμερα ψήφισαν για τον κοινωνικό θάνατο της χώρας και των ανθρώπων της θα βρεθούν υπόλογοι μπροστά τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται! Τίποτα δεν τελείωσε! Τώρα αρχίζουν όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: