Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ! Παρακρατικοί σε αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ.

ZOUGLA.GR



Παρακρατικοί σε αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ, κρατώντας λοστάρια και φορώντας μάσκες, συνέδραμαν τους ένστολους στη σύλληψη του στελέχους της οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σ. Καυκαλά, στο Σύνταγμα.

Αν και οι μπάτσοι, συντροφιά με τους παρακρατικούς, αντίκριζαν έναν 65χρονο άνθρωπο, συμπεριφέρθηκαν με απίστευτη βιαιότητα, σέρνοντάς τον έως το ορμητήριό τους, στη Βουλή.

Οι παρακρατικοί συμπεριφέρονται ως μπαχαλάκηδες που λαμβάνουν μέρος στα επεισόδια. Ένας από αυτούς κρατά σιδερένιο λοστό.





Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του Καυκαλά, οι άνδρες των ΜΑΤ συζητούν με τους παρακρατικούς. Στη συνέχεια, τους προστατεύουν και τους οδηγούν προς τη Βουλή. Δύο λεπτά αργότερα, οι ίδιοι οι άνδρες των ΜΑΤ ανοίγουν το κιγκλίδωμα και προσφέρουν καταφύγιο στους παρακρατικούς εντός του φυλασσόμενου χώρου στη δεξιά πλευρά του Αγνώστου Στρατιώτη. Πίσω τους ακριβώς δύο άνδρες των ΜΑΤ σέρνουν τον Σ. Καυκαλά και τον οδηγούν επίσης πίσω από τα κιγκλιδώματα. Ο παρατηρητής παρακολουθεί τους παρακρατικούς να συζητούν φιλικότατα με τους αστυνομικούς.





ΠΗΓΗ-WWW.ZOUGLA.GR

2 σχόλια:

Σταυρος Τ. είπε...

Αυτοι είναι οι ελληναράδες για τους οποίους μίλησε η Παπαρήγα, και συχνάζουν στο πάνω μέρος της πλατείας. Ο καθένας που έχει πάει εκεί το γνωρίζει.

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Η συντρόφισσα Αλέκα αναφέρθηκε στα φασιστοειδή που παρεμπόδισαν την πορεία του ΠΑΜΕ την Τρίτη το απόγευμα από τους στύλους του Ολύμπιου Δία και αυτό "ερέθισε" τα άλλα φασιστοειδή και ομοϊδεάτες τους,τους βουλευτές του ΛΑΟΣ που έβαλαν για άλλη μια φορά την ελληνική ...σημαία ως προπέτασμα της νεοναζιστικής τους ιδεολογίας. Αλλά κύριοι του ΛΑΟΣ ο ναζισμός και ο φασισμός δεν έχει θέση στην Ελλάδα, ούτε και έχει σχέση με την ελληνική σημαία και τους Ελληνες, αυτοί ξεπάτωσαν τα ναζιστικά γουρούνια και θα το ξανακάνουμε όποτε ξαναχρειαστεί. Γιατί αποτελούν την αιχμή του δόρατος του Καπιταλισμού, την καρδιά του οποίου σύντομα θα σουβλίσουμε όξω για όξω... Γκέγκε χιτλεροφασίστες ; ; ;
Σπύρος