Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΔΗ.Κ.ΚΙ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.


ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΕΙ Σ΄ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΥΔΗ» ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 20/ΕΤΙΑΣ
Η Ελληνική σημαία γίνεται από την πρώτη ημέρα της εξέγερσης το σύμβολο των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που κατακλύζουν το Σύνταγμα και τις πλατείες.
Γίνεται το ισχυρό ελληνικό και διεθνές «οχυρό» της Ανόρθωσης του λαού, της Νίκης κατά του κοινωνικού Μεσαίωνα και της μπότας της Νέας Τάξης και της «παγκόσμιας διακυβέρνησης».
Σύμβολο του ενωμένου λαού για την αποτίναξη της κατοχικής φτώχειας, της διπλής (Ε.Ένωση-ΗΠΑ) ξένης κατοχής και της εξουσίας των τραπεζιτών και των ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ-«προθύμων» που την προετοίμασε, την εγκατέστησε και την υπηρετεί!

Σύμβολο απελευθέρωσης από το άγος της ατιμωρησίας των εγκλημάτων όλης της νεοφιλελεύθερης κλίκας της 20/ετίας που αμαυρώνει τη ζωή μας και τη χώρα μας.
Μην αφήσεις τους οικονομικούς δολοφόνους της Παγκοσμιοποίησης και τους εγχώριους εκπροσώπους τους να λεηλατήσουν την Ελλάδα, τον πολιτισμό σου και το βιός σου!
Αυτοί είναι οι διεφθαρμένοι. Αυτοί είναι οι αδύναμοι. Αυτοί έχουν το πραγματικό πρόβλημα, όχι οι Έλληνες! Όχι οι λαοί!
ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΥΨΩΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: