Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αφού δεν πήραν τα ελικόπτερα να φύγουν , τώρα τους κερνάνε "αγελαδίτσα" .Ο Πεταλωτής έτοιμος για "ηρωική" έξοδο μετά από βαρυσήμαντη ομιλία του στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.Γράφει ο Red Star.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (εκπρόσωπος μια κυβέρνησης που απλά εξαπάτησε τον λαό ,πουλάει την χώρα και κλέβει τον πολίτη) κος Πεταλωτής αυτή την ώρα έχει μια ομιλία στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.Μερικές δεκάδες ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ τον καταχειροκροτούν όταν αυτός  μιλάει για τραμπούκους της αριστεράς όμοιους με τους παρακρατικούς τραμπούκους της δεξιάς περασμένων δεκαετιών.Και δηλώνει ότι θα βγει από την μπροστινή πόρτα του ΚΑΠΗ, παρά τους 500 με 1.000 πολίτες (ηλικιωμένοι,μεσήλικες ,γυναίκες ,παιδιά και νέοι) που τον περιμένουν απέξω για να δείξουν την "αγάπη" τους για την πολιτική του κόμματος του.Κατά την είσοδο του μόλις 50 με 60 άτομα(τςτςτς απαράδεκτον τόσοι λίγοι) τον υποδέχτηκαν με τοπικές λιχουδιές όπως γιαούρτια και αυγά.
Χαρακτηριστικό είναι πως απέφυγαν να του προσφέρουν  αγγουράκια ή λαχανικά με κολοβακτηρίδια νέας γενιάς που κυκλοφορούν στην Ε.Ε. γιατί ως γνωστόν ο Πεταλωτής είναι ένα αξιαγάπητο πολιτικό πρόσωπο και κανείς δεν θα ήθελε το κακό του.Ο κόσμος όμως κατάλαβε το λάθος του και οι 50 έγιναν 500-1.000 και γίνονται ακόμα περισσότεροι.Γιατί δεν φτάνει να υποδεχτείς καλά έναν ειλικρινή πολιτικό σαν τον Πεταλωτή πρέπει και τον αποχαιρετίσεις ακόμα καλύτερα.
Με την ευχή να μην παχύνει από τα καλούδια των πολιτών κατά την έξοδο του , σταματώ εδώ να γράφω και εύχομαι καλό βράδυ στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και καλή χώνεψη.

Red Star

2 σχόλια:

Red Star είπε...

Αρχικά οι εκτιμήσεις ήταν για 200 με 300 άτομα ,τώρα ακούω για 800 με 1.000. Βεβαίως θα παρακαλούσα τον κόσμο να παραμείνει στο κέρασμα λιχουδιών και στην χρησιμοποίηση εφέ όπως τα λέιζερ.Επίσης κραυγές και αποδοκιμασίες με κοσμητικά επίθετα είναι αποδεκτές.Αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν τον τραυματισμό του αξιαγάπητου κου Πεταλωτή καθώς και άλλες πράξεις βίας είναι καταδικαστέες.

Raindog είπε...

Σωστός ως προς τις υποδείξεις.

(αν θέλουν βέβαια τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μπορούν να παρουσιάσουν το εκλαίρ για βόμβα νετρονίου)