Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ολοκληρώνονται οι συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα.Οκτώ τραυματίες από τα ΜΑΤ στο σύνταγμα.Δύο διαδηλώτριες είναι πιο σοβαρά τραυματισμένες με χτυπήματα στο κεφάλι.



Γύρω στις 20.000 κόσμου εκτιμάται ότι συγκεντρώθηκαν συνολικά στην Αθήνα στις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ ,της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.Περισσότερα για το μέγεθος των συγκεντρώσεων σε επόμενη ανάρτηση μας.
Διαδηλωτές χτυπήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία.
Δύο διαδηλώτριες φέρονται να είναι πιο σοβαρά τραυματισμένες.
Έχουν γίνει 5 προσαγωγές ατόμων από την αστυνομία.
Έξω από το Σύνταγμα παραμένουν αυτή την ώρα λίγες δεκάδες άτομα.


Μatrix1917

3 σχόλια:

Red Star είπε...

Δε νομίζω ότι είχε μόνο 20.000 κόσμο.Πιστεύω ότι ο αριθμός είναι πιο μεγάλος.Μπορεί και 30 χιλιάδες.Όχι ικανοποιητικός ,αλλά σαφώς μεγαλύτερος από τις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις και στα μεγέθη της τελευταίας κινητοποίησης τουλάχιστον του ΠΑΜΕ που ήμουν εγώ.
Να μην εκτονωθεί εδώ η αγανάκτηση, να υπάρξει συνέχεια και περισσότερο πάθος.

Giannis Pit. είπε...

Εγώ RED STAR δεν ήμουνα σήμερα στο ΠΑΜΕ, το οποίο δεν είχε τον παλιότερο κόσμο. Αντίθετα πολύ μαζικότερο κόσμο είχαν πρωτοβάθμια σωματεία και οργανώσεις .Ήμουνα όμως στο σημείο της βάρβαρης επίθεσης από τα ΜΑΤ στο μπλοκ του ΚΚΕ (μ-λ) μέσα στο οποίο χτυπήθηκαν 3 τουλάχιστον άτομα στο κεφάλι με σοβαρά θλαστικά αιματώματα. Επίσης αναφέρεται και σοβαρότατος κωματώδης τραυματισμός 30χρονου διαδηλωτή προφανώς σε εκείνο το σημειο επίθεσης. Δεν ξέρω τι σχόλια να κάνω ειλικρινά.

Red Star είπε...

Σύντροφε σημασία έχει αυτή την στιγμή να καταφέρει να ζήσει ο διαδηλωτής.
Το πόσο κόσμο είχε είναι πλέον δευτερεύον θέμα, γιατί το καθεστώς Παπανδρέου έδειξε το αληθινό του πρόσωπο με την σημερινή αναίτια επίδειξης ισχύς των πραιτωριανών του Παπουτσή.