Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Επίσκεψη Δ. Παπαδημούλη στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", όπου νοσηλεύονται οι τρεις συμπολίτες μας που δέχθηκαν χθες βάρβαρη δολοφονική επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων στην περιοχή των Εξαρχείων - δηλώσεις




Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, επισκέφτηκε σήμερα στις 12.00 τη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και ενημερώθηκε απ’ τους γιατρούς για την πορεία της υγείας των τριών συμπολιτών μας που δέχθηκαν χθες βάρβαρη δολοφονική επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, μετά την επίσκεψη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε τα εξής :
«Ενημερώθηκα από τους γιατρούς, ο ένας είναι εκτός κινδύνου, οι δύο δίνουν ακόμη μάχη για τη ζωή.
Είμαι εδώ για να εκφράσω την απόλυτη αλληλεγγύη μας στα θύματα αυτής της τυφλής δολοφονικής επίθεσης.
Η απόλυτη αντίθεση στη βία, η μηδενική ανοχή στη βία των αυτόκλητων τιμωρών, είναι επιβεβλημένο καθήκον κάθε δημοκράτη. Αυτός ο φαύλος κύκλος  της βίας ακραίων ομάδων στο όνομα του όποιου σκοπού είναι αδικαιολόγητος. Τόσο η κρατική και παρακρατική αυθαιρεσία όσο και οι κουκουλοφόροι κάθε απόχρωσης εργάζονται για τον εκφασισμό της κοινωνίας. Είναι ανάγκη να μπει ένα φρένο σ αυτόν το φαύλο κύκλο πριν είναι αργά. Το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην ασφάλεια είναι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: