Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πλήρες αδιέξοδο! Δεν θα εκδοθεί ανακοινωθέν για την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών από την Προεδρία της Δημοκρατίας!


Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα www.newsit.gr



Σε πλήρες αδιέξοδο φαίνεται ότι οδηγήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που ολοκληρώθηκε στις 4 το απόγευμα. 
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν θα εκδώσει όπως είθισται ανακοινωθέν με τα συμπεράσματα της σύσκεψης!

Δραματικός ήταν ο διάλογος που εκτυλίχθηκε κατά την διάρκειά της μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Σαμαράς φέρεται να είπε: 

- "Δεν φαίνεται να συμφωνούμε. Αυτό σημαίνει οτι πάμε σε εκλογές;"
Και ο κ. Παπανδρέου φέρεται να απάντησε: "'Οχι! Σε καμία περίπτωση! Προχωράω μόνος μου και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του!"

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη διαφωνία μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά ήταν το φορολογικό. Ο κ.Σαμαράς φέρεται να είπε στον κ. Παπανδρέου να πάνε μαζί να επαναδιαπραγματευθούν με την τρόϊκα. 'Ομως ο κ.Παπανδρέου φέρεται να του απάντησε:  "Αυτό δεν έχει νόημα από την στιγμή που η τρόϊκα δεν δέχεται κάτι τέτοιο".

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης πρότεινε τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας και ο κ.Παπανδρέου φέρεται να απάντησε: "Να το δούμε".

'Ομως ο κ.Σαμαράς απάντησε με ένα κατηγορηματικό 'Οχι.

Ο μόνος που έκανε δήλωση στους δημοσιογράφους φεύγοντας ήταν ο κ.Καρατζαφέρης ο οποίος ιδιαίτερα αιχμηρός είπε: "Δεν τα βρήκαν. Υπερίσχυσαν οι καρέκλες του εθνικού συμφέροντος".

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: