Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΕ : Η αντιμεταναστευτική πολιτική δολοφονεί τους μετανάστες


Η αντιμεταναστευτική πολιτική δολοφονεί τους μετανάστες

Το νέο έγκλημα του πνιγμού, στο λιμάνι της Σούδας, τριών μεταναστών από το Μπαγκλαντέζ και των 16 αγνοούμενων είναι προϊόν της εγκληματικής πολιτικής των καπιταλιστικών κυβερνήσεων, που θεωρούν τους μετανάστες φτηνό αναλώσιμο εργατικό δυναμικό και φυσικά της Ιμπεριαλιστικής πολιτικής εξ αιτίας της οποίας οι λαοί εξωθούνται στη μετανάστευση και την προσφυγιά.
Τα μέτρα που παιρνονται για κατασταλτικούς μηχανισμούς, για φράχτες και συνοριοφύλακες μόνο πτώματα εξαθλιωμένων μπορούν να συσσωρεύουν.

Καταγγέλλουμε  την κυβέρνηση η οποία υλοποιεί την πολιτική της Ε.Ε. και οδηγεί τους μετανάστες σε θανατηφόρες επιλογές όπως η απεργία πείνας, το πνίξιμο στη θάλασσα ή στα περάσματα του Έβρου. Απαιτούμε να πάρει μέτρα για την ασφαλή διαμονή και την περίθαλψη των μεταναστών που κυνηγημένοι από τον πόλεμο στη Λιβύη, προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο στη χώρα μας.
Η πολιτική που οξύνει τα προβλήματα των μεταναστών πρέπει να βρει απέναντι της την εργατική τάξη της χώρας μας, της οποίας αποτελούν  αναπόσπαστο κομμάτι.
Έλληνες και μετανάστες ενωμένοι να στραφούν ενάντια στη στυγνή εξουσία του κεφαλαίου για την ανατροπή του.


Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: