Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε για την Κερατέα 31/3/2011




Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα άγρια επιδρομή των ΜΑΤ που έγινε τα ξημερώματα κατά των εργαζομένων που βρίσκονταν στο μπλόκο του Λαυρίου, με συνέπεια τον τραυματισμό τους και την μεταφορά τριών στο νοσοκομείο. 
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για την κλιμάκωση του αυταρχισμού σε βάρος των κατοίκων της περιοχής της Λαυρεωτικής.
Με τη βία επιχειρεί να κάμψει την αντίστασή τους στα σχέδια της κυβέρνησης για την εγκατάσταση χωματερής στην περιοχή αλλά και στους γενικότερους σχεδιασμούς να δοθεί στους μεγαλοεπιχειρηματίες η διαχείριση των απορριμμάτων. 

3 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Εντάξει....! την βγάλαμε την ανακοίνωση σύντροφοι...! Κάναμε το καθήκον μας....! κοιμόμαστε ήσυχοι....!!! Καλή σας νύχτα εκεί στον Περισσό....!

Red Star είπε...

Aν παραμερίσουμε τα στελέχη, απλοί ψηφοφόροι και φίλοι του Κ.Κ.Ε συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις ;

Πέρα από την στάση της αριστεράς έχω σχηματίσει την εντύπωση πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ μάλλον έχει άγνοια κινδύνου ή ανικανότητα να δει πως η Κερατέα μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση.Μπορεί να κάνω και λάθος.

Giannis Pit. είπε...

Το ΠΑΣΟΚ σύντροφε ξέρει πολύ καλά τι κάνει...! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στα άκρα με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ μαζί του...!!! δεν έχει φυσικά τώρα άλλο δρόμο γιατί η αντίσταση του λαού εκεί τους χάλασε τα σχέδια. Σίγουρα πολλοί φίλοι του ΚΚΕ θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις αλλά το ζήτημα είναι κατά πόσο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και ΜΑΖΙΚΑ παίρνει μέρος η ΟΡΓΑΝΩΣΗ του Κόμματος. Μην περιμένεις φυσικά ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο τη στιγμή που οι συγκρούσεις έχουν περάσει στο στάδιο της άνοιχτής μάχης. Άλλωστε οι ...μολότωφ και τα γκαζάκια είναι ..προβοκατόρικα πράματα.