Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΕΔΟΝ: Αμφισβητούν τη Λαϊκή Κυριαρχία επιβάλλοντας συνεταιρισμό με το θά-ΝΑΤΟ


Με μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια παράκαμψης της εκτελεστικής εξουσίας, ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΕΥΡΩΚΟ θέτουν θέμα ένταξης της Κύπρου στον λεγόμενο "Συνεταιρισμό για την ειρήνη", γνωστό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Η νέα αυτή απόπειρα απαξίωσης τόσο της εκφρασθείσας λαϊκής ετυμηγορίας στις τελευταίες Προεδρικές Εκλογές αλλά και του ίδιου του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας οργανωνόταν ολοκληρωτικά εν κρυπτώ εδώ και κάποιους μήνες.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 24/2, θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση που καταθέτουν από κοινού ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ-ΕΥΡΩΚΟ για να προσδεθεί η Κύπρος στο άρμα του ΝΑΤΟ. Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης έχει ανακοινώσει ήδη ότι την ίδια μέρα και ώρα 10:30, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από τη Βουλή. Η ΕΔΟΝ δεν θα μπορούσε παρά να δώσει δυναμικά το παρόν της στη συγκέντρωση αυτή.

Ως ΕΔΟΝ καλούμε την Κυπριακή νεολαία, παρά το δύσκολο της ώρας και το έκτακτο της ανακοίνωσης να δώσει δυναμικά το παρόν της για να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα προς τους θιασώτες της ένταξης της Κύπρου στο ΝΑΤΟϊκό οργανισμό. 

Η Κύπρος και ο λαός της γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ΝΑΤΟ. Τα αποτελέσματα της πολιτικής του ΝΑΤΟ τα βλέπουμε καθημερινά χαραγμένα πάνω στον Πενταδάκτυλο.

22/02/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: