Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ «Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των μεταναστών απεργών πείνας»


ΠΡΟΤΑΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

«Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα
των μεταναστών απεργών πείνας»

Οι 237 μετανάστες εργάτες συνεχίζουν την απεργία πείνας για 3η βδομάδα, διεκδικώντας από την κυβέρνηση τα δίκαια αιτήματα τους για νομιμοποιητικά χαρτιά.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι χρόνια τώρα εργαζόμενοι στη χώρα μας και είχαν χαρτιά παραμονής και εργασίας. Λόγω της κρίσης δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν τους όρους για την ανανέωσή τους.
Οι Έλληνες και ξένοι εργάτες έχουν τα ίδια συμφέροντα και πρέπει μέσα από την κοινή δράση και πάλη τους, πλάι στο ταξικό εργατικό κίνημα να αντιπαλέψουν την βάρβαρη, αντιλαϊκή, αντιμεταναστευτική επίθεση που δέχονται από την κυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Η κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα την ευθύνη για εξασφάλιση χώρου υποδοχής των μεταναστών με ανθρώπινες συνθήκες, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ταξιδιωτικά χαρτιά για όσους θέλουν να φύγουν από τη χώρα.
Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των μεταναστών απεργών πείνας και ζητά από την κυβέρνηση την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: