Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κάφροι οπαδοί τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο Μαρούσι.



Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ στο Μαρούσι από γκαζάκια που πέταξαν άγνωστοι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν υλικές ζημιές στην πόρτα της εισόδου.
Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός υπαλλήλων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ή περαστικών από το σημείο.

Το περιστατικό πιθανότατα σχετίζεται με τα όσα συνέβησαν στο σαββατιάτικο ντέρμπι των δυο «αιωνίων», Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Πηγή:www.naftemporiki.gr

2 σχόλια:

jorje7 είπε...

Μια προβοκατόρικη ερώτηση RED . Εάν ακριβώς τα ίδια είχαν κάνει ''αντιεξουσιαστές επαναστάτες'' θα τους ονομάζαμε κάφρους ???

Red Star είπε...

Εξαρτάται.Αν έσπαγαν μια τράπεζα χωρίς κόσμο μέσα, όχι δεν θα ήταν κάφροι.Τέτοιες ενέργειες και μάλιστα χωρίς λόγο ( γιατί διαμαρτύρονται τώρα οπαδοί μιας ομάδας που έχει ευνοηθεί σε πέντε ματς και αδικήθηκε σε ένα) είναι χουλιγκανισμοί.Αλλά και λόγο να είχαν πάλι κάφρους και απολίτιστους θα τους αποκαλούσα.Όπως και τους οπαδούς του Θρύλου που πήγαν να δείρουν παίχτες στο γήπεδο.Εκτός αν θέλουμε να αλλάξουμε τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και οι θεατές αντί να παρακολουθούν συμμμετέχουν πριν,κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.