Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! ΤΟ ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'' ''ΕΚΤΕΛΕΙ'' ΤΟΝ ΘΟΔ.ΠΑΓΚΑΛΟ;

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ www.iskra.gr

''ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ'' ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ''ΒΑΣΙΛΙΚΟ'' ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ!

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ''ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ'' ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
altΤο ‘’Πρώτο ΘΕΜΑ ‘’ της Κυριακής 9/1/11 φέρνει στην επιφάνεια στοιχεία, που η εφημερίδα θεωρεί απόλυτα αξιόπιστα , με τα οποία η οικογένεια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλου έκανε βράδυ πρωτοχρονιάς στη ‘’ σουΪτα’’ 350 τ.μ. του ‘’ king George’’ στο Σύνταγμα , που κοστίζει τουλάχιστον 5.400 ευρώ ,ενώ του προσεφέρθηδείπνο των 380 ευρώ το άτομο!
Το ‘’Πρώτο ΘΕΜΑ’’ παραθέτει στοιχεία με βάση τα οποία ισχυρίζεται ότι η ‘’βασιλική’’ ρεβεγιόν ήταν προσφορά στον Θ. Πάγκαλο από τον ξενοδοχειακό όμιλο του κ. Νίκου Δασκαλαντωνάκη !
Το ‘’Πρώτο ΘΕΜΑ’’ ,επίσης , προσθέτει ότι ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη , που έκανε την προσφορά ,χρωστά 600 εκ. σε Τράπεζες ,Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, εκ των οποίων 1,6 εκ. στο ΙΚΑ!

Είναι προφανές ότι το ως άνω ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος ,με τα δηκτικά σχόλια που το συνοδεύουν ,δεν είναι καθόλου τυχαίο ούτε δημοσιεύθηκε σε τυχαία στιγμή !
Το ρεπορτάζ αυτό ,αν συνυπολογίσουμε και το ειδικό βάρος των εκδοτικών συμφερόντων που ελέγχουν το ‘’ Πρώτο ΘΕΜΑ’’ ,είναι πολύ πιθανόν, αν όχι βέβαιον ,ότι μπορεί όχι μόνο να έχει συνέπειες για το Θ. Πάγκαλο αλλά και να πυροδοτήσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις !
 Πηγή:www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: