Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ: O Λαός με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε την κατοχική κυβέρνηση και τα μέτρα της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 
Ο Λαός με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε την κατοχική κυβέρνηση και τα μέτρα της. Η μεγαλειώδης πορεία (Η πρώτη πρόχειρη εκτίμηση ήταν ότι, η συμμετοχή στη πορεία ξεπερνούσε τις 300.000 αντιστεκόμενα άτομα), λόγω του τεράστιου όγκου αλλά και της ισόρροπης αντιπροσωπευτικής κοινωνικής διαστρωμάτωσης, ανησύχησε την κατοχική κυβέρνηση για αυτό σκόπιμα, προγραμματισμένα και συντονισμένα προσπάθησε να την καταστρέψει.
Έτσι η ηγεσία των ΜΑΤ και οι συνεργάτες της (οι γνωστοί παρακρατικοί και πράκτορες) κατασκεύασαν επεισόδια για να δυσφημίσουν την πορεία των εργαζομένων.
Λέμε καθαρά ότι τα επεισόδια είναι προκατασκευασμένα, είναι στημένα και σκοπό έχουν να πανικοβάλουν τον Ελληνικό λαό και έτσι να τον αποθαρρύνουν από διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις.
Αυτό το καταδικάζουμε και το καταγγέλλουμε στον Ελληνικό Λαό και σε όλους αυτούς που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες βγήκαν στους δρόμους. Αποτελεί το γεγονός αυτό απόδειξη για το ότι ο Λαός δεν θα επιτρέψει σε καμιά κατοχική κυβέρνηση και σε κανένα κατοχικό πρωθυπουργό (που εκλέχτηκε με πολιτική απάτη και ψέματα) να καταστρέψει αυτή τη κοινωνική, εργασιακή και πολιτική δομή της πολιτείας που κατακτήθηκε και κτίστηκε μετά από σκληρούς αγώνες και ανομολόγητες θυσίες του Ελληνικού λαού από τη πρώτη κατοχή του ’40 έως και τη σημερινή .
Το ΔΗΚΚΙ εκτιμώντας ότι η κατοχική κυβέρνηση όσο παραμένει μόνο δεινά μπορεί να φέρει και για τους Πολίτες και για το Έθνος, καλεί κάθε Έλληνα Πατριώτη, Σοσιαλιστή, Αριστερό και Δεξιό να αυτό-στρατευτεί στη δημιουργία Πανελλαδικού Δικτύου Αντίστασης και Ανατροπής της ξένης Κατοχής και του Μνημονίου που ως δούρειος ίππος λειτουργεί για την εξαθλίωση των Ελλήνων, για την εκποίηση της εθνικής περιουσίας και για την παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας.
Είναι καθήκον μας. Είναι χρέος μας.
Αυτή η υπόθεση μας αφορά όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: