Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μαζική η κεντρική Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ker1.gif
Πολύ μαζική ήταν η κεντρική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Δευτέρα 20 Δεκέμβρη στο Σινέ Κεραμεικός, παρά την απεργία στα μέσα μεταφοράς. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε εισηγητικό κείμενο του κεντρικού συντονιστικού του Μετώπου, με τις βασικές θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εξελίξεις και την πρότασή της για τους αγώνες της περιόδου. Στην εισήγηση του συντονιστικού που παρουσιάστηκε,ανακοινώθηκε η σύγκληση Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Μετώπου την άνοιξη, με αιρετούς αντιπροσώπους από τις τοπικές και κλαδικές επιτροπές. Μετά την εισήγηση, το λόγο πήραν αγωνιστές από τις οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ανένταχτοι, καθώς και σύντροφοι και συντρόφισσες από εργατικούς χώρους και τοπικές επιτροπές που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.
Ιδιαίτερες στιγμές, η τοποθέτηση αγωνίστριας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το μπλόκο των κατοίκων της Κερατέας, η ομιλία συνδικαλιστή από τους ΟΤΑ για τις κινητοποιήσεις που σχεδιάζονται σχετικά με τη διαχείριση των απορριμάτων, ο χαιρετισμός ker2.gifπολιτικού πρόσφυγα-μετανάστη και οι εμπειρίες που μεταφέρθηκαν από τους εργατικούς και απεργιακούς αγώνες σε κλάδους.
Το Σινέ Κεραμεικός γέμισε για άλλη μια φορά, με ανθρώπους όλων των ηλικιών, με ιδιαίτερα έντονη την παρουσία νεολαίας αλλά και πολλών εργαζόμενων.
Το ΝΑΡ κατέθεσε γραπτά και μοίρασε την τοποθέτηση-συμβολή του για την πολιτική πρόταση και δράση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την δημοκρατική συγκρότησή της, η οποία παρουσιάστηκε από τον σ. Τάσο Κατινστάρο από το βήμα.
Αναλυτικά το εισηγητικό κείμενο του Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η τοποθέτηση-πρόταση του ΝΑΡ θα αναρτηθούν άμεσα στις ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: