Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Είναι προδότες της χώρας όσοι μιλάνε κατά του μνημονίου !!! (Δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.)Επίκαιρο σχόλιο του Red Star.

Το αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων ξαναχτύπησε !

Απίστευτα προκλητικός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι κατέρρευσε η αντιμνημονιακή πολιτική , επειδή η Ιρλανδία μπαίνει και αυτή στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε-ΕΚΤ-ΔΝΤ.Επίσης κατηγόρησε όσους μιλάνε κατά του μνημονίου ότι είναι προδότες ! Πέρα από τα ψέμματα του ότι , θα πέσουν οι τιμές στα προϊόντα  και ότι ανοίγουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας μας είπε ότι...λυπάται για τους φτωχούς ! Και μάλιστα όχι μόνο λυπάται αλλά και ντρέπεται !! 

Τόσο μεγάλη υποκρισία κ.Χρυσαυγίδη ;;; Δεν ντρέπεσαι καθόλου να υποκρίνεσαι πως ντρέπεσαι για την κατάντια των φτωχών ;;; Όταν θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσεις στον λαό, θα είσαι το ίδιο υποκριτής και κακός ηθοποιός ;;;
Γιατί ο λαός θα σε κρίνει με βάση τα έργα σου και τα έργα σου είναι που εξυπηρετούν τους Αμερικάνους, το ΔΝΤ, τις τράπεζες και τους κεφαλαιοκράτες.

Τέλος το αγαπημένο παιδί της Αμερικάνικης Πρεσβείας ,της CIA και των μυστικών υπηρεσιών, ανέφερε ότι ο λαός δείχνει ανοχή στην Κυβέρνηση (έχοντας στο νου το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών).
Στις 15 Δεκεμβρίου ,στον μεγάλο σεισμό που θα γίνει στην Αθήνα θα πάρει την απάντηση του και αυτός και οι άλλοι ψεύτες και υποκριτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ.Και κυρίως θα πάρει το μήνυμα ο αρχιψεύτης Γιωργάκης, που πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την  μητέρα πατρίδα USA...

Red Star

2 σχόλια:

tsechos είπε...

Απο που συμπεραίνεις ρε συ red star οτι στις 15 Δεκεμβρίου θα γίνει μεγάλος σεισμός στην Αθήνα;

Red Star είπε...

Εκτίμηση κάνω, θα δούμε αν επαληθευτώ.Πιστεύω πως θα γίνει η μεγαλύτερη συγκέντρωση της τελευταίας 30ετίας.Και έχω τις πληροφορίες ότι αν το πλήθος είναι μεγάλος, θα γίνει σεισμός με πολλούς μετασεισμούς.Δύσκολα Χριστούγεννα για την κυβέρνηση, ίσως είναι καιρός να κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας διαφυγής από την χώρα ή να κατεβάσουν τον στρατό και να σώσουν το τομάρι τους.Αυτοί αποφασίζουν.