Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ -Αναδιάρθρωση- ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ… ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ - ΦΙΑΣΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

TΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ… ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ - ΦΙΑΣΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Μόνο σαν καλοστημένο φιάσκο εξόντωσης της χώρας μας μπορεί να ερμηνευθεί η δήθεν διόρθωση του Δημόσιου Ελλείμματος στην οποία προέβη σήμερα η Eurostat.
Με το φιάσκο της διόρθωσης το γερμανογαλλικό μπλοκ της Ε.Ε. επιχειρεί να εξοντώσει οριστικά τη χώρα μας οδηγώντας τη στην περίφημη Αναδιάρθρωση του χρέους και στην ελεγχόμενη πτώχευση και γενική χρεοκοπία.
Με την αναδιάρθρωση του χρέους την οποία παρά τις διαψεύσεις της προετοίμαζε από καιρό η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου το πλήγμα θα είναι μοιραίο. Ο φόρος αίματος που θα καταβάλει η χώρας στον Ευρωπαϊκό Βορά αυξάνεται καθοριστικά και η περίοδος κατάλυσης της εθνικής της κυριαρχίας και μαζί η περίοδος οικονομικής υποδούλωσης και αφαίμαξης του λαού και της οικονομία της επεκτείνονται στο διηνεκές.
Νέο μπαράζ μειώσεων μισθών, κατάργηση των συντάξεων, φορομπηχτικών μέτρων, αύξησης τιμολογίων ΔΕΚΟ βρίσκονται επί θύρας.
Μόνο το παρασιτικό-τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα και οι ξένες και εγχώριες πολυεθνικές, δηλαδή μόνο όσοι επωφελήθηκαν και επωφελούνται από το καθεστώς του Euro και του νεοφιλελευθερισμού μπορούν να βγουν ωφελημένοι από μια τέτοια εξέλιξη.
Η χτεσινή λαϊκή ετυμηγορία η οποία ανάμεσα στο πολλαπλά μηνύματα της έστειλε το μεγάλο μήνυμα της απομόνωσης του δικομματισμού στο 30% μόλις του εκλογικού σώματος καλείται την επαύριον κιόλας των εκλογών να μετεξελιχθεί σε θετική κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία ενός Παλλαϊκού Μετώπου Εθνικής Σωτηρίας για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας του λαού και την παραγωγική ανόρθωση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: