Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Έτοιμοι για πόλεμο οι Πραιτοριανοί του Χρήστου Παπουτσή.Σε φρούριο θα μετατραπεί η Αθήνα-Επί ποδός 8.500 αστυνομικοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου



Εν όψει των αυριανών εορταστικών εκδηλώσεων για την 37η επέτειο του Πολυτεχνείου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε αυστηρές εντολές στις αστυνομικές αρχές να τηρήσουν σκληρή στάση για την αποφυγή επεισοδίων και για το λόγο αυτό θα «κατεβούν» στους δρόμους περίπου 8.500 αστυνομικοί!

Θα γίνονται προληπτικοί έλεγχοι και θα ληφθούν ειδικά μέτρα ασφαλείας σε όλα τα δημόσια κτίρια. Το υπουργείο Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας και Νίκης, τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αμαλίας, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους και της ΝΔ στη Ρηγίλλης, η αμερικανική πρεσβεία καθώς και όλες όσες βρίσκονται κατά μήκος της πορείας αποτελούν «στόχους» και έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα προστασίας τους.

Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο:

sosat είπε...

Σήμερα η Αστυνομία ξυλοκοπεί διαδηλωτές όπως τότε ( και μάλιστα μπροστά στον ιερό χώρο του Πολυτεχνείου), βασανίζει όπως τότε, ψευδομαρτυρεί όπως τότε.
Ο λαός είναι υπό το ζυγό του ΔΝΤ, της Χούντας των Κεφαλαιαγορών και της ντροπής της μεταπολίτευσης, το γνωστό σε όλους, ΠΑΣΟΚ ή ΜΠΑΤΣΟΚ (Σύμπραξη Δημοσίου-Ιδιωτικού Τομέα για την επικράτηση της Κεφαλαιακής και Αστυνομικής Χούντας).
Μέχρι στιγμής επικρατούν οι σύγχρονοι δωσίλογοι και οι ρουφιάνοι της γενιάς του Πολυτεχνείου...Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υπουργός προστασίας και βασανισμού του πολίτη, Παπουτσής, πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ...
O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΘΕΝΟΣ