Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

• Παρότι ο κόσμος της δουλειάς και η νεολαία βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα πιο σκληρά και εκβιαστικά διλήμματα, έκαναν το καθήκον τους. Μαύρισαν τη κυβέρνηση και όλα τα κόμματα του συστήματος, γύρισαν την πλάτη σε όλες τις δυνάμεις που οργανώνουν και στηρίζουν την άγρια και βάναυση επίθεση στον εργαζόμενο λαό.
• Εξέφρασε ο λαός μαζικά την οργή του για τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που δέχεται και αρνήθηκε όσο ποτέ άλλοτε να συρθεί στις κάλπες, με αποτέλεσμα η Αποχή, το Λευκό και το Άκυρο να ξεπερνούν το 50% . Το ίδιο οφείλει να κάνει πιο ισχυρά και μαζικά και στον δεύτερο γύρο.
• Το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης έφαγε ένα ισχυρό χαστούκι και τα σημάδια πολιτικής αστάθειας γίνονται όλο και πιο φανερά. Το γεγονός ότι στην περιφέρεια Αττικής που συγκεντρώνεται ο μισός σχεδόν πληθυσμός της χώρας, και η φτώχεια και η ανέχεια έχει μπει στις περισσότερες λαϊκές οικογένειες και οι ταξικές αναμετρήσεις είναι πιο οξυμένες, η αποχή ήταν τεράστια ενώ οι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συγκέντρωσαν μόνο το 44% των ψήφων.
• Αυτή την οργή που εξέφρασαν οι λαϊκές μάζες και η νεολαία, θα πρέπει οι πραγματικές αριστερές δυνάμεις και κάθε αγωνιστής, να συμβάλλουν για να μετατραπεί σε μαζική δράση και αντίσταση. Ετοιμάζουν χειρότερες μέρες για το λαό. Η άρχουσα τάξη της χώρας, η ΕΕ και η τρόικα έχουν έτοιμο το νέο γύρο επίθεσης. Να λοιπόν γιατί η κοινή δράση και το μέτωπο Αντίστασης προβάλλει όλο και πιο αναγκαίο όλο και πιο επιτακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: