Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Για έναν θερμό Δεκέμβρη...

apergia_23_6.gif
Σε μεγάλη συνάντηση-συνέλευση των πρωτοβάθμιων σωματείων που κινούνται σε αγωνιστική-ταξική κατεύθυνση, κόντρα στον υποταγμένο κυβερνητικό συνδικαλισμό ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, καλούν 26 εργατικά σωματεία και σύλλογοι την Κυριακή 5 Δεκέμβρη, στις 10.00 π.μ. στο Πολυτεχνείο (Γκίνη).
Μεγάλη διαδήλωση εργαζόμενων και νεολαίας τη Δευτέρα 6 Δεκέμβρη, μέρα που κλείνουν δύο χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά και μέρα έλευσης του διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός-Καν.
Η απεργία της 15 Δεκέμβρη, παρά την πλήρη απραξία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα που τις προσδίδουν οι κυβερνητικοί υποταγμένοι συνδικαλιστές, μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε έναν πρώτο μαζικό σταθμό εργατικής αντίστασης στα νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
Στις διαδηλώσεις και απεργίες του Δεκέμβρη μπορούν και χρειάζεται να συναντηθούν οι εργαζόμενοι με τους νέους, ο αγώνας για την απελευθέρωση από τη χούντα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ με την πάλη ενάντια στα αντιδραστικά «μέτρα Διαμαντοπούλου» στην εκπαίδευση, αλλά και τον αγώνα ενάντια στην πολύμορφη καταστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: