Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Πάρου, Μ. Γλέζου, στη συγκέντρωση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου

Στη συγκέντρωση της «Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου», στην Παροικιά της Πάρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μ. Γλέζος, στην ομιλία του, τόνισε: 

Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 αποτελούν μια ευκαιρία, η οποία δεν πρέπει να χαθεί. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όλη η αντιλαϊκή πολιτική της πρέπει να καταδικαστούν. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρέπει να «μαυριστεί» διότι ο «Καλλικράτης» κρατικοποιεί την Αυτοδιοίκηση, καταργεί την διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των οργανισμών της, στραγγαλίζει τη δημοκρατία, αποκλείει τον πολίτη από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοί της πρέπει να καταδικαστούν και να σταματήσουν να εκβιάζουν και να απειλούν τον λαό. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού, την οποία ανεμίζει ως απειλή το ΠΑΣΟΚ, είναι αναγκαία και πρέπει να εκφράζεται κάθε φορά και όχι να χρησιμοποιείται ως «φόβητρο».

Καλώ τους πολίτες της Πάρου να ψηφίσουν τους εαυτούς τους για να διαχειρίζονται οι ίδιοι το παρόν και το μέλλον τους. Η άμεση δημοκρατία αποτελεί το κύριο θέμα και για την Πάρο, και για την Ελλάδα και για όλη την ανθρωπότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: