Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ


Η Ελεάννα Ιωαννίδου

Έκκληση στους πολίτες να συμμετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και να αρνηθούν τα διλήμματα του πολιτικού συστήματος, απευθύνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι. Καθώς η προεκλογική εκστρατεία φθάνει στο τέλος της, σε κοινή δήλωσή τους οι εκπρόσωποι Τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου και Γιάννης Παρασκευόπουλος τονίζουν:
«Η ψήφος της Κυριακής θα καθορίσει, για τα επόμενα 3,5 χρόνια,  τοπικές επιλογές και κατευθύνσεις που θα επηρεάζουν σοβαρά τη ζωή μας και τη δυνατότητα να βγούμε από την κρίση.
Είναι η ώρα να ψηφίσουμε για βιώσιμες τοπικές απαντήσεις, για δεσμεύσεις υπεράσπισης των συλλογικών αγαθών στις μάχες που έρχονται, για ποιότητα ζωής για όλους ανεξάρτητα από αγοραστική δύναμη.
Τέτοιες επιλογές θα είναι η καλύτερη απάντηση και στη μικροκομματική πειρατεία της ψήφου μας από τον πρωθυπουργό και το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Οι πολίτες δε χρωστούν να δεχθούν ούτε την κατάχρηση της υπομονής τους ούτε τη χειραγώγηση της οργής τους. Στις εκλογές για τους δήμους και τιςπεριφέρειες, η αυτοδιοίκηση δε μπορεί να είναι δεύτερη προτεραιότητα».
Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια: