Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ολοι σήμερα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Στις 7 μ.μ., στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Θα χαιρετίσουν ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Σήμερα Τρίτη, στις 7 το απόγευμα, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο,πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και θα χαιρετίσουν ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και οΣωτήρης Ζαριανόπουλος,υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Η προσυγκέντρωση των Οργανώσεων Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα από την Καμάρα.

Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι νεολαίοι της ΚΝΕ, που δίνουν τη μάχη των εκλογών μέσα από τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όλες τις τελευταίες μέρες ενημερώνουν πλατιά τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης, τον καλούν να πάρει μαζικά μέρος στη συγκέντρωση και με τη συμμετοχή του να δηλώσει καθαρά και δυνατά την απόφασή του να συστρατευθεί με το ΚΚΕ στον αγώνα για να μπει φρένο στον αντιλαϊκό κατήφορο.
Μέσα από μαζικές εξορμήσεις, στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, μέσα από προσωπικές συζητήσεις, καλούν τους εργαζόμενους, τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τους αγρότες της υπαίθρου, τους φοιτητές και σπουδαστές να εμπιστευθούν το ΚΚΕ και τους συνδυασμούς που στηρίζει για να ανοίξει ο δρόμος της αλλαγής του αρνητικού συσχετισμού δυνάμεων, για να δυναμώσει ο αγώνας για την ανατροπή της βαρβαρότητας που βιώνει στο σύνολό του ο λαός σε κάθε πτυχή της ζωής του. Να αναδειχθεί ξεκάθαρα η επιλογή του εργαζόμενου λαού να παλέψει για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις ανάγκες και τα συμφέροντά του.
Να αποτυπωθεί στη συγκέντρωση με δυναμισμό και στην κάλπη με πείσμα η διάθεση που εκφράζεται πλατιά στους τόπους δουλειάς και στους τόπους κατοικίας, για καταδίκη της πολιτικής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: