Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

O "Ανεξάρτητος" Γιάννης Δημαράς κάνει μεταγραφές ΠΑΣΟΚΩΝ του Π. Φασούλα !

Έντονο προβληματισμό στην κυβερνώσα παράταξη προκαλούν οι τριγμοί που ήδη επήλθαν και φαίνεται να λαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού, μετά την ηχηρή απουσία της υποψηφιότητας του Π. Φασούλα. Τον προβληματισμό για αποσυσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ εντείνει η ανησυχία για το εάν οι αποχωρήσεις από το ψηφοδέλτιο και τη στήριξη του Γ. Σγουρού θα μεταφραστούν σε έμπρακτη πολιτική στήριξη των Αλ. Μητρόπουλου και Γ. Δημαρά.
Πάντως, ο Π. Φασούλας ανακοίνωσε χτες ότι θα στηρίξει τον Γ. Δημαρά και ότι θα ανακοινώσει τις προθέσεις του σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε συνέντευξη Τύπου, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παραμονής του στο ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως είπε, "καταλαβαίνει" από το κόμμα ότι τον έχουν οδηγήσει στην έξοδο. Επιπλέον, μετά τις επιστολές παραιτήσεις των Αντ. Αρώνη στον Πειραιά και Αθ. Βούρδα στο Περιστέρι προς Μ. Καρχιμάκη και Γ. Σγουρό, αλλά και την παραίτηση της δημοτικής συμβούλου Πειραιά Δ. Μπόκοτα, που είχε ανακοινωθεί ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του Γ. Σγουρού, έξι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες του Π. Φασούλα προσχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο του Γ. Δημαρά στην αντιπεριφέρεια Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο του Γ. Δημαρά για την αντιπεριφέρεια Πειραιά θα συμμετάσχουν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Τάκης Αβραμίδης, η πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Αναγνώστου, η πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Σταυρούλα Καρύδη, ο πρόεδρος του Δ' Διαμερίσματος Δημήτρης Βενέρης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παρασκευόπουλος και η πρόεδρος του Β΄ Διαμερίσματος Ζωή Κεχαγιά.

Πηγή:www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: