Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

O "Ανεξάρτητος" υποψήφιος Γιάννης Δημαράς στηρίζεται από τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και νυν πρωτοπαλίκαρο της Ντόρας Μπακογιάννη, Χρήστο Κουρούση


Άρθρο από το www.topontiki.gr
Ουσιαστικά εκτός ΝΔ τέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Χρήστος Κουρούσης, από τη στιγμή που αποφάσισε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Δημαρά.
Ο κ. Κουρούσης είχε στηρίξει και την Ντόρα Μπακογιάννη στην εκλογή για την ηγεσία του κόμματος και παρά το γεγονός ότι παραμένει μέλος της ΝΔ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και οργή στη Ρηγίλλης.
Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ εκτιμά πως «ο κ. Κουρούσης δε θα έπαιρνε τέτοια απόφαση μόνος του, και πίσω του βρίσκεται η κ. Μπακογιάννη, η οποία θέλει να αποδυναμώσει την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια» για να στηρίξει τον κ. Δημαρά.

Συνεργάτες της κυρίας Μπακογιάννη δηλώνουν ότι «κάποιοι από τους πολιτικούς που έχουν σχέση με την κ. Μπακογιάννη στηρίζουν υποψηφίους της ΝΔ και κάποιοι άλλοι όχι. Τους ανθρώπους δεν τους έχεις με κολάρο για να τους καθοδηγείς» απαντώντας στο συσχετισμό της κίνησης του κ. Κουρούση με το το ραντεβού που είχε η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Δημαρά στις 15 Σεπτεμβρίου.
Η ΝΔ εκφράζει, επίσης ,την ανησυχία ότι και άλλα κομματικά στελέχη -προερχόμενα από την ΟΝΝΕΔ -θα στηρίξουν τον ανεξάρτητο βουλευτή ενώ από την πλευρα Μπακογιάννη απαντούν ότι τα σχετικά σενάρια προέρχονται από «την σφαίρα της ανασφάλειας της Ρηγίλλης, που έχει ανάγκη να ανακαλύπτει παντού εχθρούς για να συσπειρώσει το κομματικό κοινό, που βλέπει με επιφυλακτικότητα ακόμη τις υποψηφιότητες αλλά και την πολιτική πρόταση του κ. Σαμαρά».
Πηγή :www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: