Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Επιθέσεις σε Γαλλία - Γερμανία φοβούνται οι ΗΠΑ

Μια ημέρα έπειτα και από την έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας από τις ΗΠΑ, που προειδοποιεί τους υπηκόους της που ταξιδεύουν στην Ευρώπη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα δημόσια σημεία για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πύργος του Άιφελ και ο κεντρικός σταθμός του Βερολίνου, είναι μεταξύ των πιθανών στόχων των τρομοκρατών.
Πρόκειται για δύο από τα σημεία που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των πιθανών στόχων τρομοκρατικών επιθέσεων, που περιήλθε στα χέρια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, μεταδίδει το Fox News, επικαλούμενο υπεύθυνες πηγές.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο κατάλογος διοχετεύθηκε από έναν «γερμανο-πακιστανό υπήκοο, ο οποίος ανακρίνεται στην αμερικανική βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν».

Το Fox News προσθέτει πως η αυτή η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από ανώτερα στελέχη δυτικών μυστικών υπηρεσιών.
Στον κατάλογο αυτό, σύμφωνα με το δίκτυο, περιλαμβάνονται το πολυτελές ξενοδοχείο Άντλον, κοντά στην πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, ο πύργος της τηλεόρασης στην Αλεξάντερπλατζ, επίσης στη γερμανική πρωτεύουσα, καθώς και ο καθεδρικός ναός της Νοτρ-Νταμ στο Παρίσι.
«Αξιωματούχος τόνισε επίσης πως έχει ενισχυθεί η ασφάλεια γύρω από τη βρετανική βασιλική οικογένεια», τονίζει το Fox News.
Πηγή: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: