Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Χαρίκλεια Οκλαλιώτου Δικηγόρος, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

«Ηταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη. Η στήριξη του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" αποτελεί ένδειξη αξιοπρέπειας .Ενδειξη σεβασμού της αξίας, της τιμής, της ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου, ως εργαζόμενου, γονέα, συνταξιούχου, μαθητή, φοιτητή, ως πολίτη που καθημερινά παραβιάζονται συνταγματικά κατοχυρωμένα και θεμελιώδη δικαιώματά του.
Στελεχώνω και στηρίζω το ψηφοδέλτιο με στόχο να υπερασπιστούμε το δικαίωμα για σταθερή εργασία, για δωρεάν παιδεία και υγεία, για κοινωνικές παροχές.
Να αντισταθούμε στην πολιτική του μνημονίου.
Να αντισταθούμε στην συνολική αυτή πολιτική που στον κλάδο που κινούμαι (δικηγόρος) εξειδικεύεται με πολύ δυσμενείς όρους. Να αντισταθούμε στην προσπάθεια εξόντωσης της λαϊκής οικογένειας που επιχειρείται με κάθε τρόπο.
Συντάσσομαι με την πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και συμμετέχω ως αυτοαπασχολούμενη δικηγόρος, μητέρα και γυναίκα γιατί οφείλουμε να συναντηθούμε με την πλειοψηφία των εργαζομένων. Γιατί η αιτία που υποβαθμίζει το επίπεδο ζωής των δικηγόρων και άλλων μικρών και μεσαίων επαγγελματιών είναι κοινή. Κοινό πρέπει να είναι και το μέτωπο πάλης. Γιατί οφείλουμε να μην συμπράξουμε με την αποχή μας στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου. Για να μην απολογηθώ στα παιδιά μου για συγκατάθεση ή ηττοπάθεια απέναντι στην υποκρισία, παραπλάνηση και διαφθορά του καπιταλιστικού συστήματος».

Πηγή: www.rizospastis.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: