Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Στα εκβιαστικά διλήμματα απαντάμε με ψήφο που τους κλονίζει»-Περιοδεία του Νίκου Σοφιανού στο Παγκράτι

Περιοδεία του Νίκου Σοφιανού στο Παγκράτι


Περιοδεία στα καταστήματα στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι πραγματοποίησε χτες το πρωί ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓτης ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Περπατώντας από τον Προφήτη Ηλία ως την οδό Χρεμωνίδου στα όρια με το Δήμο Καισαριανής, έγινε πλατιά συζήτηση με τον κόσμο που στενάζει από τα μέτρα της κυβέρνησης. Οι κουβέντες, όλες σε καλό κλίμα, με τους ΕΒΕ, τους μικρεμπόρους, τους μισθωτούς και συνταξιούχους, τους ανέργους να εκφράζουν ανοιχτά και τη δίκαιη αγανάκτησή τους, και τη διάθεσή τους στις επικείμενες εκλογές να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού, σε Δήμο και Περιφέρεια.

Αυτόν τον κόσμο κάλεσε ανοιχτά ο Νίκος Σοφιανός, με βάση την πείρα του, τη σκληρή καθημερινότητά του, εκεί όπου τον γονάτισαν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, να μην υποκύψει στις πιέσεις που ασκεί η κυβέρνηση και τα «παπαγαλάκια» της για να υφαρπάξει πάλι λαϊκές ψήφους. Αντίθετα, να απαντήσει με ψήφο στο ΚΚΕ, τη μόνη ικανή να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου. «Στα τρομοκρατικά διλήμματα και τους εκβιασμούς τους, απαντάμε με ψήφο που κλονίζει την αντιλαϊκή πολιτική τους» τόνισε χαρακτηριστικά.
Αργότερα το βράδυ, ο Νίκος Σοφιανός μίλησε σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στους Αμπελόκηπους.
Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: