Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Οργάνωση της πάλης για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης-ο ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις συκοφαντίες της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων στις πρώην ΔΕΚΟ και τους καλεί να πάρουν μέρος σε πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 19 Οκτώβρη και ώρα 6 μμ, στην αίθουσα του συλλόγου των εμποροϋπαλλήλων

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις συκοφαντίες της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων στις πρώην ΔΕΚΟ και τους καλεί να πάρουν μέρος σε πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 19 Οκτώβρη και ώρα 6 μμ, στην αίθουσα του συλλόγου των εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5β, 1ος όροφος- πίσω από τη Μητρόπολη) με θέμα την οργάνωση της πάλης για το ξεσκέπασμα αυτής της άθλιας ψευτιάς, για την απόκρουση των ιδιωτικοποιήσεων και συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει εξαπολύσει από χθες μία βρώμικη επίθεση εναντίον των εργαζομένων στις πρώην ΔΕΚΟ, παρουσιάζοντας τους στον ελληνικό λαό σαν τεμπέληδες, διεφθαρμένους, με μισθούς που ξεπερνάνε τα 40.000 ευρώ το μήνα και σαν υπεύθυνους για τα ελλείμματα που παρουσιάζουν αυτές οι επιχειρήσεις.


Η χυδαία αυτή επίθεση και τα ψέματα της κυβέρνησης ιδιαίτερα εναντίον των εργαζομένων στις 11 πρώην ΔΕΚΟ που τις παρουσιάζει ελλειμματικές (ΟΣΕ, αστικές συγκοινωνίες, ΕΑΒ, κλπ) πρέπει να αποκαλυφθούν και να πάρουν την πρέπουσα απάντηση.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση θέλει να διαβάλλει και να κατηγορήσει τους εργαζόμενους ώστε πιο εύκολα να καταργήσει δικαιώματα, να περικόψει μισθούς, να κάνει απολύσεις και να παραδώσει όλες αυτές τις επιχειρήσεις βορά στα αρπακτικά νύχια του μεγάλου κεφαλαίου, όπως κάνει ήδη με τον ΟΣΕ που συζητιέται αυτές τις ημέρες στη βουλή το Ν/Σ για την ιδιωτικοποίησή του, με το οποίο έχει συμφωνήσει και η ΝΔ.

Οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες σε αυτές τις επιχειρήσεις και στη ΓΣΕΕ έχουν αφήσει ανυπεράσπιστους τους εργαζομένους στη φαιά προπαγάνδα της κυβέρνησης, στηρίζοντας επί της ουσίας την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και των αντεργατικών ανατροπών που υλοποιεί υπηρετώντας με συνέπεια θαυμαστή τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου σε βάρος του λαού.
Το δίκιο θα κριθεί στους δρόμους του αγώνα. Να καταψηφιστούν στις τοπικές εκλογές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και να ενισχυθεί αντίστοιχα η Λαϊκή Συσπείρωση για να βάλουμε φρένο στην πολιτική τους και να οργανώσουμε από καλύτερες θέσεις την αντεπίθεσή μας για μια ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και μια εξουσία σε όφελος του λαού.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: