Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ. ΕΛΛΑΔΑ: ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΖΟΓΟΥ, ΠΙΑ...

 Σε πλήρη αντίθεση με τα θέλω και τις ανάγκες του Λαού της Αττικής και ιδιαίτερα του Ελληνικού των όμορων Δήμων βρίσκονται τα σχέδια της κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ. και των ξένων προστατών, που αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Κατάρ.
Ως λάτρης του ανάλγητου, νεοφιλελεύθερου επενδυτικού-οικονομικού τρόπου αλλοτρίωσης του Ελληνικού Πολιτισμού, της παράδοσης και κουλτούρας μας ο Γ. Παπανδρέου και οι ομάδα του, παραδίδει στους εμίρηδες το ρόλο που θάπρεπε ως Πολιτεία και μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού να αναλάβει ,υλοποιώντας την πρόταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Πολεοδόμων, των αρχιτεκτόνων και όλων των πολιτών της Αττικής για τη δημιουργία ενός Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό.

Αντί του αυτονόητου και πρέποντος όμως, επιλέγει παραδώσει το Ελληνικό και φυσικά αν όχι κατ’ εντολή του Δ.Ν.Τ. με την υπόδειξη του, για εκμετάλλευση ως «Πολυκέντρο» άγνωστων οικονομικών δραστηριοτήτων και διασκέδασης. Θα μετατρέψουν δηλαδή το Ελληνικό σε Καζίνο με Ξενοδοχεία και ιδιωτικά ελικοδρόμια.
Και από αυτή την επένδυση περιμένουν να βελτιωθεί ο δείκτης ανάπτυξης της χώρας.
Το μόνο που θα κερδίσουμε είναι ένα ακόμα «μπράβο» στο Γ. Παπανδρέου από την «τρόικα» , που παρά την Εθνική και διεθνή κατακραυγή για των πολιτικών επιλογών του, αυτός προχωρά ακάθεκτος στην υλοποίηση του σχεδίου που θέλει, (τον Ελληνικό Λαό στη Δυστυχία και Αποταυτοποίηση και τον Πολιτισμό μας σε εξαφάνιση).
Η δε προσπάθεια του Πεταλωτή, με τη περιφορά του σε ρ/σ να διαψεύσει τα προδιαγεγραμμένα αντί να πείσει τον Ελληνικό Λαό απλά, ενισχύει την εικόνα μιας υποκριτικής και ψευδόμενης κυβέρνησης.
Οι πολίτες της Αττικής ως πρωτοστάτες, μαζί με τον Ελληνικό θα πρέπει να επιβάλουν την δική τους θέληση, τη δική τους επιθυμία για την όποια μορφής ,αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Η Αττική χρειάζεται Πράσινο.
Ο Ελληνικός Λαός, με τη κυριαρχία του μπορεί να βάλει ΣΤΟΠ, σ’ αυτά που έγιναν από τον Οκτώβρη 2009, σ’ αυτά που γίνονται σήμερα και σ’ αυτά που έχουν έτοιμα (Κυβέρνηση, Τρόϊκα και ντόπιοι μαυραγορίτες) για μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου 2010.
Δ.Ν.Τ., Κυβέρνηση και όλοι οι παγκόσμιοι οικονομισάριοι που συρρέουν, πρέπει να φύγουν άμεσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: