Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Φοβούνται μεγάλη ήττα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αρνούνται να είναι υποψήφιοι.Αλλεπάλληλες συσκέψεις Γιώργου εν όψει εκλογών -"Θρίλερ" στο Ταε Κβο Ντο

του Ανδρέα Μπελεγρή- www.protothema.gr


Σε "θρίλερ" εξελίσσεται η διαδικασία της επιλογής υποψηφίων στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο κύμα αρνήσεων στελεχών του Κινήματος αντιμετωπίζει το επιτελείο του κ. Γιώργου Παπανδρέου. 

Παρ' ότι τέλειωσαν οι εργασίες της δεύτερης ημέρας ο πρωθυπουργός βρίσκεται κλεισμένος στο ειδικά διαμορφωμένο γραφείο του στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο και συνομιλεί με στελέχη της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι το απόγευμα οι σίγουρες, σε μια μερίδα στελεχών,  υποψηφιότητες της κας Φώφης Γεννηματά στο δήμο Αθηναίων και της κας Κατερίνας Μπατζελή στην Κεντρική Ελλάδα είναι πλέον πολύ αμφίβολες, με τον κ. Καμίνη να "παίρνει" κεφάλι στο Δήμο Αθηναίων και τον κ. Περγαντά στην Κεντρική Ελλάδα. 

Ο  κ. Μαγκριώτης για την Κεντρική Μακεδονία δείχνει να επιμένει στην άρνησή του, ενώ ενστάσεις έγειραν πολλά στελέχη για το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφια περιφεριάρχης Ιονίων Νήσων η κα Γκερέκου, αφού δεν έχει κλείσει ακόμα η εκκρεμότητα με το σύζυγό της κ. Τόλη Βοσκόπουλο. Τέλος ο κ. Πάρης Κουκουλόπουλος επιμένει να μην θέλει να είναι υποψήφιος, ενώ η λύση του κ. Αθανασιάδη στη Δυτική Μακεδονία συζητιέται ακόμα χωρίς να έχει αποφασιστεί τίποτα.

ΠΗΓΗ:WWW.PROTOTHEMA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: