Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση-Κάλεσμα στην Παρουσίαση των Θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ για το 21ο Συνέδριο (25η έως 28η Νοεμβρίου 2010)

Από την 25η έως την 28η  Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιείται το 21ο Συνέδριο του ΑΚΕΛ.
Τα Συνέδρια στην μακρόχρονη ιστορία του κόμματός μας αποτελούσαν και αποτελούν κορυφαίες στιγμές για την δημοκρατική λειτουργία μας.
Είναι τα σημεία αναφοράς όπου γίνεται απολογισμός των τελευταίων χρόνων και καθορίζεται η πορεία μέχρι το επόμενο Συνέδριο.
 
Το 21ο  Συνέδριο αποτελεί ένα σημαντικό, κομβικό, σημείο τόσο για το ΑΚΕΛ όσο και για την Κύπρο και το λαό της, Ε/κύπριους και Τ/κύπριους
Διεξάγεται  ενώ στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκεται ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ συν. Δημήτρης Χριστόφιας.
 
Το 21ο Συνέδριο που διεξάγεται με δεδομένη την συγκυρία και μεσούσης της διαδικασίας των καθοριστικών συνομιλιών για το Κυπριακό, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο για τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ όσο και τον κυπριακό Λαό στο σύνολό του.
 
Την Δευτέρα  13η  Σεπτεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ ΑΚΕΛ συν. Άντρος Κυπριανού και τα υπόλοιπα μέλη της ηγεσίας του κόμματος θα παρουσιάσουν τις θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το 21οΣυνέδριο.
 
Η παρουσίαση θα γίνει σε αίθουσα του ξενοδοχείου Χίλτον Παρκ στη Λευκωσία την Δευτέρα 13η Σεπτεμβρίου στις 11:00 πμ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης-παρουσίασης των Θέσεων για το 21ο Συνέδριο, ο ΓΓ της ΚΕ Επιτροπής του ΑΚΕΛ θα απαντήσει σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: