Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΒΟΡΕΙΟ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ : Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ


Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει το ΚΚΕ είναι οι:
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Στρατής Κόρακας. Στέλεχος του ΚΚΕ. Διατέλεσε βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ από το 1985 έως το 1996 και ευρωβουλευτής από το 1996 έως το 2004. Γεννημένος το 1940, σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Λούβεν του Βελγίου Οικονομικές Επιστήμες και υπήρξε μέλος της Γραμματείας των Αντιδικτατορικών Επιτροπών του Εξωτερικού.
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου: Ηλίας Βουλβούλης. Μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγιάσου, δάσκαλος.
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σάμου: Σταμάτης Φιλιππής. Μέλος του ΚΚΕ και της Γραμματείας Σάμου του ΠΑΜΕ. Εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χίου: Γιάννης Ζωφός. Μέλος της ΝΕ Χίου του ΚΚΕ, νομαρχιακός σύμβουλος Χίου, συνταξιούχος του ΟΤΕ.
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Υποψήφια περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου: Καφαντάρη Λίλα. Ηθοποιός, διατέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, σήμερα είναι αντιπρόεδρος του ΣΕΗ. Διατέλεσε βουλευτής του Κόμματος από το 2007 έως το 2009 και υποψήφια βουλευτής στις εκλογές του 2009 στα Δωδεκάνησα.

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου: Γιάννης Περδικάρης. Μέλος της ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, νομαρχιακός σύμβουλος Δωδεκανήσου, πολιτικός μηχανικός.
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων: Βαγγέλης Σιγάλας. Μέλος της ΝΕ Νοτίων Κυκλάδων του ΚΚΕ, νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων, συνταξιούχος.
Η Λίλα, Καφαντάρη υποψήφια περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: