Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

H κρατική ΕΤ3 πρωτοστατεί στον αντικομμουνισμό με ντοκυμαντέρ που χρησιμοποίησε στοιχεία της...CIA και της ...Τσαρικής Υπηρεσίας Ασφαλείας!

«Η ξεπουλημένη επανάσταση. Η Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917. Ποιος τη χρηματοδότησε; Για πρώτη φορά το κοινό πρόκειται να γνωρίσει γεγονότα από το αρχείο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας που περιλαμβάνουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Συγκεκριμένα ονόματα και πληροφορίες γι' αυτούς που πλήρωσαν τον Λένιν». Συνοπτικό περιεχόμενο του αντικομμουνιστικού, δήθεν ιστορικού χθεσινοβράδυνου ντοκιμαντέρ, της ΕΤ3. Κατασκεύασμα βιασμού και φθοράς των συνειδήσεων, μέσω βιασμού της Ιστορίας. Και μόνο ότι τα στοιχεία προέρχονται από την τσαρική Υπηρεσία Ασφαλείας, και τις Κρατικές Υπηρεσίες Πληροφοριών ΗΠΑ - Γερμανίας, φτάνει για να κατανοηθεί ότι είναι ιμπεριαλιστικό κατασκεύασμα. Αντιιστορικός - αντιεπιστημονικός λίβελος με στόχο τα Κομμουνιστικά Κόμματα, την ηθική τους, άρα τον κλονισμό της πεποίθησης των λαϊκών δυνάμεων στη δυνατότητα και προοπτική της Σοσιαλιστικής Επανάστασης.
Ο χαρακτηρισμός «ξεπουλημένη» για το μεγαλύτερο κοσμοϊστορικό γεγονός του 20ού αιώνα, που κατάργησε την καπιταλιστική ιδιοκτησία, άνοιξε το δρόμο για την κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς πλούτο και φτώχεια, για ισότιμη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην ευημερία ως αποτέλεσμα της δουλειάς τους, δείχνει τον πολιτικό ξεπεσμό της κρατικής τηλεόρασης, δείχνει ότι ο καπιταλισμός στέρεψε από κάθε δυνατότητα ιδεολογικοπολιτικής διαπάλης. Δεν μπορούν να στηρίξουν την αυξανόμενη σαπίλα και βαρβαρότητα κατά των εργατών, των λαών. Η επανάσταση είναι έργο μαζών με καθοδηγητή το Κομμουνιστικό Κόμμα, έρχεται με δεδομένες τις υλικές και αντικειμενικές συνθήκες για τη διεξαγωγή της. Η επανάσταση δεν είναι εμπόρευμα αγοραπωλησίας για το κέρδος, ούτε έργο πληρωμένων πρακτόρων όπως έδειχνε η ΕΤ3 που χρησιμοποιούν οι αστοί για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, στηριγμένοι στο κράτος τους. Ο Λένιν ήταν επικεφαλής ενός επαναστατικού κόμματος. Το επιχείρημα της «πληρωμής» του είναι τόσο φαιδρό που δεν αντέχει σε κριτική. Βρώμικη προπαγάνδα σπίλωσης της ηθικής και της δράσης ενός ηγέτη - συμβόλου του Κομμουνιστικού Κόμματος, των εργατικών, λαϊκών δυνάμεων παγκόσμια, του ίδιου του Κόμματος, αλλά άσφαιρο αντεπαναστατικό όπλο.
Πηγή:www.rizospastis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: