Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Γραμματεία Γυναικών ΠΑΜΕ: Με αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα δίνουμε λύση στα σύγχρονα προβλήματα

Με αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα δίνουμε λύση στα σύγχρονα προβλήματα

         Η Γραμματεία Γυναικών καλεί τις εργαζόμενες τις άνεργες, τις συνταξιούχες να σταθούν στο πλάι όσων οικογενειών, όσων γυναικών τολμάει το αδίστακτο κράτος των καπιταλιστών και οι ιδιωτικοποιημένες ΔΕΚΟ να στερούν, απαραίτητα για την επιβίωση αγαθά, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό.
Συγκεκριμένα στο δήμο Μενιδίου ενώ καθυστερούνται τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μην έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες, η ΔΕΗ να προχωρήσει στο κόψιμο της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε εργαζόμενη που αδυνατεί να πληρώσει το λογαριασμό.
Τέτοια φαινόμενα θα έχουμε όλο και περισσότερα όσο θα συνεχίζονται τα αντιλαϊκά μέτρα και όσο θα αυξάνονται οι άνεργοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, όσο θα συνεχίζει το ληστρικό καπιταλιστικό κράτος να λεηλατεί τις ζωές τις δικές μας και των οικογενειών μας . Να στραγγαλίζει την εργατική Τάξη και τα Λαϊκά στρώματα για να βγουν οι καπιταλιστές αλώβητοι από την κρίση που δημιούργησαν
Καλούμε τις εργαζόμενες και τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να παρευρεθούν αύριο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί έξω από το δημαρχείο Μενιδίου.
Να μην αφήσουμε κανένα εργαζόμενο αβοήθητο στο έλεος των τραπεζών, των ΔΕΚΟ, των Πολυεθνικών και όλων όσων μετράνε τη ζωή μας με τα Ευρώ. Το πρόβλημα της συναδέλφισσας, της γειτόνισσας, της μετανάστριας πρέπει να γίνει αφορμή για αγωνιστική κινητοποίηση και ανάδειξη της μόνης μας επιλογής.
Μέτωπο αγώνα για μια άλλη πολιτική σε όφελος των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων.
Μέτωπο αγώνα για τα καθημερινά μικρά και μεγάλα μας προβλήματα.


Η Γραμματεία Γυναικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: