Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Οι ακροδεξιοί συνεργάτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ...Θα πληρώσουν για το έγκλημα!

Πρώτα ψηφίζουν υπέρ του μνημονίου και ύστερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις συντάξεις πείνας! Ο λόγος για τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. που ανακοίνωσαν χτες ότι ...θα κάνουν τα παράπονά τους σε κάποια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου (τώρα μάλιστα!) για τις «αδικίες» (σώπα!) που έγιναν με τον ασφαλιστικό νόμο. Και πού εντοπίζουν το άδικο οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ.;
Στο ότι «όσοι πλήρωσαν εισφορές λαμβάνουν, τελικά, σύνταξη η οποία καθόλου δεν αναλογεί στις εισφορές που έχουν καταβληθεί». Αυτό και τίποτα άλλο. Προφανώς γιατί συμφωνούν με την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και τη μετατροπή των συντάξεων σε προνοιακά επιδόματα, με την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης, με το τριετές πάγωμα των συντάξεων πείνας κ.ο.κ.

Η ειρωνεία είναι ότι την ίδια στιγμή οι ίδιοι βουλευτές, όπως και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., υπερασπίζονται με περίσσιο θράσος την επιλογή τους να ψηφίσουν υπέρ του μνημονίου των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων. Ας είναι σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι και ευρύτερα τα λαϊκά στρώματα δεν ανέχονται την υποκρισία των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για το ρόλο που παίζει συνολικά ο ΛΑ.Ο.Σ. στην αντιλαϊκή επίθεση. Και ασφαλώς δεν πρόκειται να αφήσουν δίχως τιμωρία τη συνενοχή τους στην εγκληματική πολιτική σε βάρος του λαού.

Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: