Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ: Ποιός επιτέλους κυβερνάει αυτή τη χώρα; Γιατί απαγορεύτηκε πορεία ενάντια στον Ερντογάν;


Tην αίσθηση χώρας υπό κατοχή δίνει η Ελλάδα μετά και την πρωτοφανή απαγόρευση της πορείας διαμαρτυρίας, στην οποία συμμετείχε και το ΔΗΚΚΙ την Παρασκευή 14.5.2010. για την έλευση Ερντογάν και τις επαπειλούμενες επαχθείς συμφωνίες σε βάρος της χώρας.
Με την εφαρμογή ενός «πολεμικού» σχεδίου που όμοιό του δεν θυμόμαστε να έχει εφαρμοσθεί μετά τη χούντα, οι διαδηλωτές αποκλείστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ και παρατεταγμένα πυροσβεστικά οχήματα, από νωρίς το απόγευμα, περιμετρικά της συγκέντρωσης, δηλαδή, Κοραή - Σταδίου - Κλαυθμώνος - Σταδίου!
Όταν τελείωσε η συγκέντρωση και επιχειρήθηκε να ξεκινήσει ειρηνικά η πορεία, απρόκλητα άρχισε επίθεση με χημικά από τα ΜΑΤ εναντίον των εγκλωβισμένων διαδηλωτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διεξαγωγή της πορείας είχαν ακολουθηθεί οι τυπικές διαδικασίες ώστε να είναι καθ’ όλα νόμιμη. Αυτή είναι η δημοκρατία και το καθεστώς κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής που στο εξής θα επιχειρείται. Οι εξευτελιστικές για τη χώρα παραινέσεις και συμβουλές τις οποίες τόλμησε ο Ερντογάν άρχισαν ήδη να εφαρμόζονται από τον Γ. Παπανδρέου.

Πολλά συμπεράσματα βγαίνουν για τις μυστικές συμφωνίες που επεγράφησαν ώστε η χώρα να καταστεί δορυφόρος του τουρκικού σωβινισμού και των σχεδίων του ΝΑΤΟ και ΗΠΑ για διάσπαση της ζώνης Κύπρος - Αιγαίο - Θράκη. Η έγερση νέων ζητημάτων για ανύπαρκτες Τουρκικές μειονότητες στη Θράκη και για αλλαγή της ελληνικής ιστορίας! δείχνουν πεντακάθαρα το τι προετοιμάζεται από την κυβέρνηση Παπανδρέου και το δρόμο που αυτή ανοίγει για μια νέα εθνική κρίση.
Η Κυβέρνηση υπάκουσε στις εντολές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για συμφωνίες ώστε: α) Να ξεκινήσει διαδικασία παραπομπής στη Χάγη όλου του απαράδεκτου πακέτου που θέτει το στρατιωτικό καθεστώς της Άγκυρας για το Αιγαίο εφόσον: Συζητώντας για την Υφαλοκρηπίδα θα συζητείται ταυτόχρονα και το εύρος της Αιγιαλίτιδας ζώνης! μιας και η πρώτη αρχίζει εκεί όπου τελειώνει η δεύτερη και η Ελλάδα δεν προτίθεται προηγουμένως να καθορίσει το εύρος της δικής της Αιγιαλίτιδας ζώνης όπως οφείλει να κάνει (12 μίλια).β) Με το τέχνασμα της υποβολής σχεδίων πτήσεων από τα Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη επιχειρείται να σταματήσουν οι αναχαιτίσεις και Τουρκία και ΝΑΤΟ να επιβάλλουν ντε φάκτο δικά τους σύνορα στο Αιγαίο μέχρι την 25η Παράλληλο. γ) Με την αναβάθμιση του Ελληνοτουρκικού διαλόγου ουσιαστικά νομιμοποιείται το «casus belli» που έχει κηρύξει η εναντίον της χώρας μας.
Είναι άμεση ανάγκη η συγκρότηση ενός ταξικού- πατριωτικού μετώπου που δεν θα αφήσει να απολεσθεί η εθνική κυριαρχία. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: