Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Τα εγκλήματα των σιωνιστών δολοφόνων δεν θα μείνουν ατιμώρητα!

Στις 4:30 ξημερώματα Δευτέρας 31 Μάη το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ με ελικόπτερα, φουσκωτά σκάφη και κομάντος έκανε δολοφονική επίθεση και κατάληψη στα πλοία του “Στόλου της Ελευθερίας” όπου επέβαιναν ακτιβιστές από 50 χώρες, μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια στους πολιορκημένους Παλαιστινίους στην κατεχόμενη Γάζα.
Η δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από δέκα μέλη του «Κινήματος Ελεύθερη Γάζα». Δεκάδες είναι οι τραυματίες και εκατοντάδες οι αιχμάλωτοι της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης που κατέληξε στην αρπαγή των πλοίων της αποστολής.
Αυτή η δολοφονική επίθεση, αυτό το νέο φριχτό έγκλημα του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ, ήταν προαποφασισμένη. Έγινε σε διεθνή χωρικά ύδατα, 80 ναυτικά μίλια μακριά από τις ακτές του Ισραήλ και της Γάζας. Ήταν ένα χτύπημα-υπενθύμιση ότι θα συνεχίσουν αμείωτο το μακέλεμα του παλαιστινιακού λαού και ότι τώρα πλέον θα αιχμαλωτίζονται και θα δολοφονούνται και οι υπερασπιστές του.

Η δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στέλνει μήνυμα με παραλήπτη τους ιμπεριαλιστές και τις αστικές τάξεις της περιοχής. Ότι διεκδικεί το ρόλο του βασικού μαντρόσκυλου της Δύσης στην περιοχή και πως δεν ανέχεται την αμφισβήτηση αυτού του ρόλου από άλλες “πρόθυμες” αστικές τάξεις.
Καταγγέλλουμε τη δολοφονική επίθεση του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ που έπνιξε στο αίμα τη διεθνή αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του “Στόλου της Ελευθερίας”.
Καταγγέλλουμε όλους όσους στηρίζουν την πολιτική γενοκτονίας που ασκεί συστηματικά ενάντια στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης. Με πρώτους και «καλύτερους» τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ.
Καταγγέλλουμε την άθλια στάση της ελληνικής κυβέρνησης που όχι μόνο έκανε -μέρες τώρα- τα στραβά μάτια στις επανειλημμένες ισραηλινές απειλές ενάντια στην αποστολή, αλλά συμμετείχε σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τους σιωνιστές όταν το καραβάνι της ανθρωπιστικής βοήθειας ξεκινούσε την αποστολή του. Ασκήσεις που ήταν σε εξέλιξη ακόμη και την ώρα που σφαγιάζονταν οι ακτιβιστές. Με αυτή της τη στάση η ελληνική κυβέρνηση παρείχε πολιτική κάλυψη στους σιωνιστές και αποδείχτηκε εχθρός του παλαιστινιακού λαού αλλά και του κινήματος αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων.
Καταγγέλλουμε τη στάση της κυπριακής κυβέρνησης που και αυτή με τη σειρά της έκανε ό,τι μπορούσε για να δυσχεράνει την ειρηνική αυτή αποστολή, απαγορεύοντας σε μέλη της που βρίσκονταν στην Κύπρο να αποπλεύσουν με ιδιωτικά μέσα από κυπριακό λιμάνι.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί  τους εργαζόμενους και την νεολαία, κάθε προοδευτικό άνθρωπο να καταδικάσει το νέο αυτό έγκλημα των σιωνιστών δολοφόνων. Να δυναμώσει τον αγώνα της υπεράσπισης του παλαιστινιακού λαού. Να δυναμώσει τον αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού και όσους τη στηρίζουν.
AΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ!
ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: