Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Φυλακή ένα μήνα για ένα φιλί (στο Ντουμπάι)

Μέχρι και ένα μήνα φυλάκιση αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί Αϊμάν Νατζάφι και Σάρλοτ Λιούις, 24 και 25 ετών αντίστοιχα, γιατί αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και κατανάλωσαν αλκοόλ σε εστιατόριο στο Ντουμπάι.
Εναντίον τους κινήθηκε μια 38χρονη μητέρα, η οποία ισχυρίστηκε ότι προσεβλήθη από τη συμπεριφορά του ζευγαριού, ενώ εκείνη δειπνούσε με την κόρη της. Η ίδια ανέφερε ότι τους είδε να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα, κάτι που συνιστά παραβίαση του ποινικού κώδικα του Ντουμπάι.


Τα διαβατήρια των δύο νέων κατασχέθηκαν το Νοέμβριο, αμέσως μετά τη σύλληψή τους. Το ζευγάρι άσκησε έφεση στην δικαστική απόφαση για ένα μήνα φυλάκιση που τους επιβλήθηκε και ενημερώθηκε σήμερα ότι η τελική απόφαση του Εφετείου θα γίνει γνωστή στις 4 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή, είναι ελεύθεροι με εγγύηση.
«Δεν φιλήθηκαν στα χείλη. Ήταν ένας απλός χαιρετισμός, δεν θεωρείται προσβλητικό αυτό» επισήμανε ο δικηγόρος τους Χαλάφ αλ Χοσάνι, τονίζοντας ότι ο Νατζάφι και η Λιούις είναι φίλοι.
Ο Νατζάφι εργάζεται για την εταιρία μάρκετινγκ Hay Group στο Ντουμπάι, εδώ και 18 μήνες. Μιλώντας στη μητέρα του, της είπε ότι «ελπίζει να καθαρίσει το όνομά του» και θα επιστρέψει στην Βρετανία.

ΠΗΓΗ: www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: