Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Νέο Αριστερό Ρεύμα-11 Μάρτη: όλοι στην Πανεργατική Απεργία. Κλιμακώνουμε!


apergia23.gifΗ απεργία στις 11 Μάρτη πρέπει να γίνει ορόσημο σε μια μεγάλη μάχη για την ανατροπή των μέτρων και της κυβερνητικής πολιτικής!

Φαίνεται όλο και πιο καθαρά ότι ο καπιταλισμός έχει μπει σε μια παρατεταμένη κρίση, από την οποία δεν μπορεί να ανακάμψει ή αν το κάνει θα αφήσει πίσω του κοινωνικά ερείπια. Τα μέτρα αυτά θα οξύνουν την καπιταλιστική κρίση  και θα πτωχεύσουν τους εργαζομένους, στο όνομα της σωτηρίας της «χώρας» από τη πτώχευση.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και της νεολαίας στις κινητοποιήσεις στις 4 και 5 Μάρτη. Όπως αναφέρει το Μέτωπο "Αποτέλεσαν μια πρώτη απάντηση στην κήρυξη πολέμου στους εργαζομένους από τη μεριά της κυβέρνησης, της ΕΕ και των δυνάμεων του κεφαλαίου.Καταγγέλλουμε την επίδειξη αστυνομικού αυταρχισμού ενάντια στους διαδηλωτές. Είναι γελασμένη, όμως, η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έτσι θα κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα του κόσμου της δουλειάς."
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ταξικές δυνάμεις καλούν την Πέμπτη 11 Μάρτη σε απεργιακή συγκέντρωση στο Μουσείο-Πολυτεχνείο, στις 10.00 π.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: