Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Το Πετρέλαια στο Καστελόριζο, ο Επαίτης Γιωργάκης Παπανδρέου...Προτεκτοράτο της Ε.Ε. η Ελλάδα με την ανοχή των 4/5 του αποβλακωμένου ελληνικού λαού...Eπίκαιρο σχόλιο του Red Star.


Από το "Ποντίκι" διαβάζουμε:
"Ο πρωθυπουργός και τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, στα μέσα του περασμένου μήνα, πληροφορήθηκαν από αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες ότι στην περιοχή νότια του Καστελόριζου έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη μεγάλων και εκμεταλλεύσιμων πετρελαϊκών κοιτασμάτων. Η «ευχάριστη» είδηση, ωστόσο, προκάλεσε προβληματισμό και ανησυχία παρά ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Η φράση«αυτό μας έλειπε τώρα» συνοψίζει την ατμόσφαιρα που δημιούργησε η πληροφορία στον πρωθυπουργό και τους συμμετέχοντες στο ΚΥΣΕΑ. 
Ακούσατε να έχει σημαντική προβολή η  είδηση από το "έγκυρο" MEGA και τα Γεγονότα με την Όλγα Τρέμη ; Μήπως από τον ALTER με τον "αντικειμενικό" Χατζηνικολάου; Από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, τον ALPHA τίποτα μισάωρα παράθυρα να αναλύουν την υπόθεση;
OXI BEBAIA! Γιατί οι καλοπληρωμένοι από τα κόμματα 5πλοθεσίτες μεγαλοδημοσιογράφοι  αποβλακώνουν το τηλεοπτικό κοινό και περνάνε την γραμμή της συγκυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ-ΛΑ.Ο.Σ.
Η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία.Έχει εκχωρήσει κατά καιρούς εθνικά αρχικά στην Ε.Ο.Κ στο ΝΑΤΟ και στις Η.Π.Α και τώρα στον γαλλογερμανικό άξονα της Ε.Ε.Ξοδεύουμε καθημερινά εκατομμύρια ευρώ για την συμμετοχή μας στον πόλεμο του Αφγανιστάν και για τις ελληνικές δυνάμεις στο Κόσοβο και τη Βοσνία.
Αγοράζαμε φρεγάτες που "γέρνουν!" (αν έχετε τον Θεό σας δηλαδή) από την Γερμανία επειδή μας απειλούσαν οι Γερμανοί ότι αλλιώς θα κλείσουν τα Ελληνικά Ναυπηγεία που είχαν αγοράσει.
Και τώρα ο Γιωργάκης 4 μήνες αφού εκλέχτηκε με ένα σωρό ψεύδη πρωθυπουργός, πετσοκόβει τους μισθούς στο δημόσιο, αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης και γεμίζει τον λαό με έμμεσους φόρους στα καύσιμα και αλλού.Όταν έβγαινε προεκλογικά βέβαια μιλούσε για την αδικία των έμμεσων φόρων.Τώρα έπαθε καπιταλιστικό εγκεφαλικό και ξέχασε την αδικία.Και νάτος ο κακομοίρης ο Γιωργάκης περήφανος για την διάλυση του κοινωνικού κράτους να  παρακαλά τον δεξιό Σαρκοζύ για μια μικρή βοήθεια για να βγάλει την τετραετία...
Η αγορά από τη Γαλλία έξι φρεγατών που θα κοστίσει πάνω από 2,5 δισ. ευρώ...Πάνω κάτω τα λεφτά που θα βγάλει η κυβέρνηση από την φοροεπιδρομή και τις μειώσεις μισθών!Φρεγατών άχρηστων , αφού για να τις χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει πρώτα να λάβουμε το οκ των Η.Π.Α (Θυμίσου τα Ίμια)
Αυτή είναι η κατάντια του σημερινού καθεστώτος.Της συγκυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ-ΛΑ.ΟΣ και της ολιγαρχίας των  γνωστών οικογενειών μεγαλοκαναλαρχών, κατασκευαστών , επιχειρηματιών και εφοπλιστών.


Και η πλειοψηφία του λαού σκύβει το κεφάλι.Αποβλακώνεται από τα Μ.Μ.Ε.Αν η πλειοψηφία κοιμάται ήρθε η ώρα της μειοψηφίας της αριστεράς να τους ξυπνήσει και να πετάξει στην θάλασσα με τις φρεγάτες την κυβέρνηση Παπανδρέου και όσου τον στηρίζουν.Η ανοχή στην βλακεία της πλειοψηφίας έχει τα όρια της.

Red Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια: