Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Προσφυγές στη Δικαιοσύνη για τα μπλόκα.Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να εφαρμόσει συνταγές Σημίτη !


Να εφαρμοστεί το αυτόφωρο ή να σχηματιστούν δικογραφίες για παρακώλυση συγκοινωνιών, όσον αφορά στα αγροτικά μπλόκα, ζήτησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με επείγον έγγραφό του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των αγροτών, δηλώνει η Ομοσπονδία Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Βασίλη Τσιμαράγκα, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων, Αναστάσιος Κάτος, αναφέρει ότι θα επιτρέπεται η διέλευση των φορτηγών με ευπαθή προϊόντα από τον κόμβο του Στρυμονικού.

Και μέσα σ΄όλα αυτά και η Βουλγαρία απειλεί με προσφυγή στην ΕΕ, για την απόφαση να κλείσουν τα τελωνεία...

Οι αγρότες σήμερα απέκλεισαν το τελωνείο του Προμαχώνα, της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας και τον κόμβο Βογατσικού – Καστοριάς, την ώρα που η κυβέρνηση ανακοίνωνε την καταβολή των κοινοτικών επιχορηγήσεων, έως τις 15 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Πεταλωτής μάλιστα, επέμεινε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έρθει σε ρήξη με τα συμφέροντα.

Να σταματήσει την κοροϊδία -όπως αναφέρει- ζήτησε από την κυβέρνηση το ΚΚΕ.

Από την Κυριακή παραμένει κλειστή σε δύο σημεία η Εγνατία Οδός στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Καβάλας.Αποκλεισμένοι παραμένουν και ο κόμβος των Κερδυλλίων στο νομό Σερρών, αλλά και ο κόμβος της Χρυσούπολης, στο νομό Καβάλας. Αποκλεισμένη και η εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο Κάστρο Βοιωτίας και στη γέφυρα Αλαμάνας στη Φθιώτιδα, ενώ αμετακίνητα παραμένουν τα τρακτέρ στο Στρυμονικό Σερρών, στο νομό Λάρισας καθώς και σε Νίκαια και Φάρσαλα.


Πηγή:www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: