Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ενότητα των μικρών φτωχών και μεσαίων αγροτών . Ο διάλογος που έχει αναγγείλει η κυβέρνηση είναι η πιο μεγάλη απάτη, είπε σε δηλώσεις της η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο μπλόκο της Χαλκηδόνας


Η Αλέκα Παπαρήγα συζητώντας με τους αγρότες στο μπλόκο
Τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των αγροτών που πανελλαδικά έχουν ξεσηκωθεί, διεκδικώντας μέτρα στήριξης για να συνεχίσουν να καλλιεργούν τη γη τους και να ζουν από αυτή, εξέφρασε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από το μπλόκο στηΧαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε χτες το απόγευμα, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας του Κόμματος.

Οι αγρότες επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, του Κόμματος που αναγνωρίζουν ότι βρίσκεται σταθερά δίπλα τους, έγκαιρα τους προειδοποίησε για τα δεινά που φέρνει η ΚΑΠ και τους έδειξε τη διέξοδο.
Η Αλέκα Παπαρήγα άκουσε τη φωνή αγωνίας των αγροτών που ξεκληρίζονται από την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ. Ξεκαθάρισε ότι ο διάλογος στον οποίο τους καλεί η κυβέρνηση είναι προσχηματικός, με στόχο να τους διαιρέσει και να τους βάλει να διαπραγματεύονται πόσα ακόμη θα χάσουν. Τους κάλεσε να μην κάνουν πίσω, αλλά να κλιμακώσουν τον αγώνα με ενιαίο πλαίσιο αιτημάτων πανελλαδικά. Απαντώντας σε όσους δυσφημούν τον αγώνα των αγροτών, μιλώντας για βίαιες και παράνομες πρακτικές, σχολίασε ότι νόμος είναι το δίκιο του αγρότη και του εργάτη. Και δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα σταθεί στην πρώτη γραμμή, δίπλα τους, σε κάθε δυσκολία.

Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: