Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Η Αλέκα Παπαρήγα υπέρ των απολυμένων συμβασιούχων της Ολυμπιακής.

 Το ΚΚΕ δεν μπορεί να ανεχθεί πέρα από την πώληση της Ολυμπιακής τελικά να μείνουν απέξω από τις ρυθμίσεις τα μεγαλύτερα θύματα, οι συμβασιούχοι, οι οποίοι αριθμούν πολλά χρόνια δουλειάς και έφτασαν να έχουν σήμερα άσπρα μαλλιά, δουλεύοντας ως συμβασιούχοι μέχρι την πώληση της εταιρίας, δήλωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τους απολυμένους συμβασιούχους της Ολυμπιακής.
         Η Γραμματέας του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι υποστηρίζει τη θέση των απολυμένων συμβασιούχων να υπάρξει τροποποίηση στη Βουλή και να ενταχθούν στο καθεστώς των μετατάξεων, όπως συνέβη με όλους τους άλλους εργαζόμενους.
         Επίσης, η κα Παπαρήγα εξέφρασε την υποστήριξή της στους αλλιεργάτες της Ν. Μηχανιώνας, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτη η στάση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, που αρνήθηκε να καλύψει την απεργιακή κινητοποίηση των Αιγυπτίων εργατών που ψαρεύουν για λογαριασμό πλουσίων «δουλεμπόρων» στη Μηχανιώνα.
         Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες για τις εργασιακές σχέσεις, η κα Παπαρήγα είπε ότι η κυβέρνηση "θεσμοθετεί το δουλεμπόριο.Το νομιμοποιεί και μάλιστα αφήνει ακόμα περισσότερο εκτεθειμένους αυτούς τους εργαζόμενους με την τρίμηνη απασχόληση, την ελαστική απασχόληση στα νύχια της εργοδοσίας, αφού λέει ότι μπορούν όλα αυτά να παρατείνονται, αν συμφωνήσουν οι εργαζόμενοι".


Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: