Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Αλ. Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός επιλέγει να ασκεί καθήκοντα Υπ.Εξ. κάθε Παρασκευή


Για πολλοστή φορά η "ώρα του πρωθυπουργού" στη Βουλή έγινε χωρίς τον... πρωθυπουργό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σημείωσε ότι "είναι τρίτη φορά μέσα σε 2,5 μήνες που καταθέτω ερώτηση στον πρωθυπουργό και αντ' αυτού έρχεται να απαντήσει υπουργός του". Και ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι έχουν περάσει 15 Παρασκευές από τότε που έγινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει έρθει 2 φορές.
Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ξάνθη με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας και "δεν υπάρχει διάθεση επανάληψης της απουσίας του". Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι "δεν περίμενα ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα ζηλέψει τις κακές συνήθειες του προκατόχου του. Και το λέω αυτό διότι δεν υποτιμά εμένα, υποτιμά τον ίδιο, τους υπουργούς του, την κυβέρνησή του. Είναι μια κακή συνήθεια".
Τη διαφορετική πολιτική αντίληψη για το διαφορετικό ήθος δεν αρκεί να την εξαγγέλλεις. Πρέπει να το αποδεικνύεις καθημερινά με την πρακτική σου. Και μέσα σε 3 μήνες μία και μόνη παρουσία στην "ώρα του πρωθυπουργού", ε, δεν είναι άλλο ήθος αυτό απ' αυτό που είδαμε πιο πριν, είναι η συνέχεια", κατέληξε.





Πηγή:ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: